Agenda

Bezoek Paleis Het Loo

Nieuw entreegebied

Entree oost op het voorplein

Als je via entree oost op het voorplein het paleis binnenkomt ga je via de trap in het hoekpaviljoen naar beneden. Hier is het entreebalkon, een centrale plek met de informatiebalie. Daar staan onze medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden, over tentoonstellingen, audiotours, openingstijden en prijzen. Hier kun je ook entreetickets kopen.

Garderobe

Op het entreebalkon is er de hele dag een bewaakte gratis garderobe. Maak gebruik van deze garderobe voor jassen en tassen die groter zijn dan A4-formaat. Ook je rugzak, paraplu of grotere bagage kun je hier veilig bij ons achterlaten. Let op: wanneer je een audioroute loopt door het paleis, vergeet dan niet je telefoon mee te nemen of je portemonnee om een audiotoestel te huren.

Lockers

Wil je jouw spullen liever in een locker plaatsen? Dat kan dat in de lockerruimte op het entreebalkon. Let op, er is een beperkt aantal lockers. Met de QR code op jouw entreeticket ontgrendel je gratis een locker.

trap naar het paleis
de grand foyer
De Oranjes

Paleis Het Loo

Vanaf het entreebalkon loop je door naar de grand foyer, de grote verbindingshal van Paleis Het Loo. Vanuit de grand foyer heb je toegang tot de shop en de tentoonstellingszalen. Rechts van de grand foyer vind je de vaste presentatie 'De Oranjes' en links de tijdelijke tentoonstelling 'Meesterwerk'. Aan het eind van de grand foyer is de trap naar het onderhuis van het paleis.