Werken bij

Activiteitenbegeleider

Bezorg jij onze jongste bezoekers een onvergetelijke dag?

Bij Paleis Het Loo hebben kinderen een geheel eigen plek, het Juniorpaleis. Jij verwelkomt kinderen en hun ouders in het Juniorpaleis en begeleidt ze bij verschillende activiteiten. Zeker tijdens de schoolvakanties is er voor kinderen van alles te beleven. Meedoen aan een speurtocht of knutselopdracht, genieten van  theatershows  of samen spellen spelen. Jij zorgt er dus voor dat onze jongste bezoekers een heerlijke dag hebben bij Paleis Het Loo. Van klein tot groot; iedereen houdt een paleisgevoel over aan de dag. Het bruist bij ons! Het is een actieve (bij)baan.

Wat ga je doen?

Je vindt het leuk om (knutsel)activiteiten te begeleiden, kinderen te schminken en verhalen te vertellen over ons museum. Je moedigt kinderen aan bij het knutselen, spelletjes doen en bij het maken van een avontuurlijke reis in het Juniorpaleis. Tijdens deze reis neem jij kinderen en ouders mee in het leven van prinsen en prinsessen. Hoe serveren zij hun thee, maken ze de mooiste bloemstukken en welke kleding draag je eigenlijk in het paleis?

Als activiteitenbegeleider ben je de hele dag met kinderen in de weer en dit doe je graag. Je maakt ze wegwijs door het paleis, je deelt devices uit en houdt in de gaten of alles in het Juniorpaleis netjes blijft. Al onze bezoekers ontvang je met een open houding en je werkt ook in de garderobe. Zo zorg jij ervoor dat kinderen en hun ouders een fantastische dag beleven.

Wat wij belangrijk vinden

Je hebt ervaring met het begeleiden van kinderen in de basisschoolleeftijd en vindt het leuk om met kinderen te werken op een educatieve manier. Je bent creatief, durft voor groepen met kinderen en hun ouders te staan, kunt goed samenwerken, communiceren en bent klantvriendelijk. Ook ben je nieuwsgierig naar het paleis en naar de omgeving. Als je weet hoe je kinderen benadert, enthousiasmeert en weet aan te sluiten op hun belevingswereld maken we graag kennis met je.

We bieden

Een enthousiast team met allemaal collega's die het ook leuk vinden om met al onze bezoekers, van jong tot oud, te werken. Je werkt overdag, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend, tijdens vakanties, feestdagen en een paar keer per jaar tijdens een evenement. Ons team is divers: je werkt samen met ervaren museumdocenten, servicemedewerkers en vrijwillig publieksbegeleiders. Je verdient het minimumloon en als je tussen de 16 en 19 jaar bent ontvang je daarbovenop een toeslag. Je werkt op basis van een oproepovereenkomst en jouw rooster plannen we samen in. Je bent vanaf 1 juni 2024 beschikbaar en gaat maximaal 2 weken aaneengesloten op zomervakantie.

Neem contact met ons op

Mocht je een aantal vragen hebben of toch iets meer willen horen over deze baan? Neem dan contact op met Sylvia van Ark (06-22563969), Teamleider Publieksbegeleiding of Famke Mesch (06-82081042). Ben je enthousiast, dan kun je je cv hieronder uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Lijkt het je leuk bij Paleis Het Loo te werken maar herken je je niet in het profiel? We zoeken nog meer nieuwe collega’s. Neem een kijkje op de site of neem contact met ons op!

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.