Werken bij

Activiteitenbegeleider (oproepkracht)

Jij wordt enthousiast op het moment dat je onze jongste bezoekers een indrukwekkende dag kunt bezorgen!

Bij Paleis Het Loo hebben kinderen een geheel eigen plek, het Juniorpaleis. Jij verwelkomt kinderen en hun ouders in het Juniorpaleis en begeleid ze bij  verschillende activiteiten. Ook tijdens de schoolvakanties is er voor kinderen van alles te beleven. Meedoen aan een speurtocht of knutselopdracht, genieten van  theatershows  of samen spellen spelen. Jij zorgt er dus voor dat onze jongste bezoekers een heerlijke dag hebben bij Paleis Het Loo. Van klein tot groot; iedereen houdt een paleisgevoel over aan de dag. Het bruist bij ons! Het is een actieve (bij)baan.

Wat ga je doen?

Je vindt het leuk om (knutsel)activiteiten te begeleiden, kinderen te schminken en verhalen te vertellen over ons museum. Je sluit aan bij het niveau van  kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Je moedigt kinderen aan om aan knutselactiviteiten deel te nemen, spellen te doen in het Juniorpaleis en een avontuurlijke reis te maken. Jij zorgt ervoor dat kinderen en hun ouders leren over koninklijke gebruiken zoals het serveren van thee, het maken van bloemstukken en welke kleding je draagt in een paleis.

Je vindt het leuk om kinderen wegwijs te maken, je deelt devices uit en houdt in de gaten of alles in het Juniorpaleis netjes blijft. Jij zorgt ervoor dat kinderen en hun ouders een fantastische dag beleven.

Wat wij belangrijk vinden

Je hebt ervaring met het begeleiden van kinderen in de basisschoolleeftijd en vindt het leuk om met kinderen te werken op een educatieve manier. Je hebt een afgeronde opleiding,  volgt of gaat volgen een MBO of HBO opleiding die gericht is op activiteitenbegeleiding, basisonderwijs, expressie en/of pedagogiek. Of je hebt ervaring met het werken met kinderen, weet hoe je kinderen benadert en enthousiasmeert en weet aan te sluiten op hun belevingswereld. Je bent creatief, durft voor groepen met kinderen (en volwassenen) te staan, kunt goed samenwerken en communiceren en bent klantvriendelijk. Je bent nieuwsgierig naar het paleis en naar de omgeving.

We bieden

Je werkt met een leuk team samen met allemaal mensen die het leuk vinden om met kinderen te werken. Je werkt in een omgeving waar geschiedenis is én wordt geschreven. Je werkt overdag, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend, tijdens vakanties en feestdagen en een paar keer per jaar bij een evenement. Ons team is divers: je werkt samen met museumdocenten en vrijwillig publieksbegeleiders. We hebben oog voor een prettige werk- en privé balans. Je werkt op basis van een oproepcontract en verdient minimaal een salaris van €13,87 bruto per uur (minimaal € 2.164,05 o.b.v. een fulltime werkweek van 36 uur – schaal 2 van de Museum cao) afhankelijk van je ervaring.

Neem contact met ons op

Mocht je een aantal vragen hebben of toch iets meer willen horen over deze baan? Neem dan contact op met Sylvia van Ark (06-22563969) of Emma Bulens (06-30577508), Coördinatoren Publieksbegeleiding. Ben je enthousiast, dan kun je je cv hieronder uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Lijkt het je leuk bij Paleis Het Loo te werken maar herken je je niet in het profiel? We zoeken nog meer nieuwe collega’s. Neem een kijkje op de site of neem contact met ons op!

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.