Werken bij

Activiteitenbegeleiders zomervakantie

Jij maakt de dag van onze jongste bezoekers tot een feest!

Je verwelkomt de kinderen die ons in de zomervakantie bezoeken en begeleid ze bij diverse activiteiten.

Je vindt het leuk om knutselactiviteiten te begeleiden, kinderen te schminken en verhalen te vertellen over ons museum. Je deelt goodie bags uit en helpt met de voorbereiding van de shows. Je moedigt kinderen aan bij verschillende activiteiten, zoals de paardjesrace en vorstelijk dansen op een koninklijk bal. Jij bezorgt de kinderen het gevoel een echte prins of prinses te zijn. Van klein tot groot; iedereen houdt een paleisgevoel over aan de dag. Het bruist bij ons! Het is een actieve bijbaan tijdens jouw zomervakantie, in een bijzondere omgeving.

Wat wij belangrijk vinden:

Je hebt ervaring met het begeleiden van kinderen in de basisschoolleeftijd en vindt het leuk om met kinderen te werken op een educatieve manier. Je bent 16 jaar of ouder. Je hebt of volgt een MBO of HBO opleiding die gericht is op activiteitenbegeleiding, basisonderwijs, expressie en/of  pedagogiek. Je bent creatief, durft voor groepen met kinderen (en volwassenen) te staan, kunt goed samenwerken en communiceren en bent klantvriendelijk.

Je bent beschikbaar in de periode van 1 juli 2022 tot en met 31 augustus 2022.

We bieden:

Een inspirerende, lerende en uitdagende werkplek in de periode van 1 juli t/m 31 augustus, een salaris van ± €12,89 per uur en natuurlijk een fantastisch team.

Neem contact op:

Heb je vragen of  wil je meer weten over deze vakantiebaan?

Neem dan contact op met Sylvia van Ark (06-22563969) of Emma Bulens (06-30577508), Coördinatoren Publieksbegeleiding of Leah ter Horst, HR-adviseur (06-20188794). Ben je enthousiast, dan kun je je cv hieronder uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.