Werken bij

algemeen directeur

algemeen directeur

De algemeen directeur vormt samen met de zakelijk directeur het bestuur van het museum. De algemeen directeur legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht en geeft hiƫrarchisch leiding aan de clusters Kennis & Collectie, Publiek & Programma en het team Development.

De invulling van de vacature voor algemeen directeur van Paleis Het Loo gaat via Maes en Lunau. De gehele vacature met functieprofiel vind je hier. Via deze link kun je een contactformulier invullen en CV en motivatiebrief als bijlage toevoegen. Reageren kan tot en met 8 juli 2023.

Neem voor meer informatie over deze vacature en de procedure contact op met Madelief Kremer, Research Consultant, tel. 06 - 25 45 37 67 of via madelief.kremer@maeslunau.com.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.