Werken bij

Allround medewerkers bediening

Houd jij alle bordjes in de lucht?

In de restaurants van Paleis Het Loo verwennen we de gasten. Ben jij op zoek naar een veelzijdige werkplek, kom dan bij ons werken!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten van een hapje en drankje worden voorzien. Je werkt op het terras, maar ook achter de bar of in het paviljoen. Voor de lunch of voor een zakelijk diner. Met het enthousiaste team van keuken en bediening zet je de schouders eronder.

Je bent in je element als het lekker loopt op het terras en in het restaurant. Je reageert snel op vragen, vaak al voordat iemand je roept. Je hebt dus oog voor de behoeftes van de gast. Je werkt graag zelfstandig, maar samenwerken vind je nog leuker. Je houdt van afwisseling. Een opleiding of ervaring? Dat mag, maar een horecahart is belangrijker.

We bieden:

Een afwisselende baan in een unieke omgeving. Je krijgt veel verschillende taken. Je werkt flexibel; overdag, maar ook ’s avonds. Je krijgt verantwoordelijkheid en een contract van 16-38 uur per week. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO. De salarisschaal is afhankelijk van de functie, je kennis en ervaring.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Nico Hut, manager Food & Beverage | 06-30359761 of Miranda Overkamp, HR manager | 06- 20738125.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.