Werken bij

Assistent fondsenwerving

16 uur per week

Bouw jij mee aan de basis van onze afdeling?

De verhalen van Paleis Het Loo kunnen worden verteld mede dankzij de financiële ondersteuning van gulle gevers; particulieren, zakelijke, overheden, fondsen en sponsors. Help jij ons deze belangrijke relaties uit te breiden?

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de twee Fondsenwervers bij het werven van gulle gevers. Je verwerkt nieuwe aanmeldingen, houdt het CRM systeem bij, verzorgt de contract- en fondsenwervingsadministratie en beheert de mailbox van de afdeling.

Voor de relaties worden frequent activiteiten georganiseerd zoals diners, uitstapjes en lunchlezingen. Je regelt het van a tot z. Je verstuurt de uitnodigingen, houdt aanmeldingen bij en zorgt samen met collega’s dat de activiteit vlekkeloos verloopt en bent hierbij als organisator aanwezig.

Je schrijft korte, wervende teksten voor nieuwsbrieven en correspondentie. 

Wat vragen wij?

Door jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring til je de kwaliteit van de ondersteuning en administratie naar een hoger niveau. Je denkt vooruit op welke manier je de fondsenwervers en gevers kunt ondersteunen. Je verrast hen met hoe snel en netjes zaken worden opgepakt en vragen al beantwoord zijn en vindt het leuk om contact met ze te onderhouden. Je hebt een antenne voor het herkennen van potentiële relaties en hieraan de juiste opvolging te geven. Je doet dit op een sprankelende en toegankelijke manier.

Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, de Nederlandse taal praat en schrijf je correct. Het is een pré als je behendig bent met Microsoft Dynamics 365. Je gaat flexibel met jouw tijd om en bent bereid om incidenteel ‘s avonds en in het weekend te werken.

We bieden:

Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op verlenging. Ruimte om jouw eigen plek en rol te creëren. Een afdeling waarin veel ruimte is voor initiatief, samenwerking en contact met veel verschillende collega’s. Een klein team waarin je met snelheid kunt werken.

Het salaris bedraagt maximaal € 2.879,- bruto op basis van 36 uur per week.

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Annemarie Dalenoord, senior Fondsenwerver 06 12 78 94 75 of Leah ter Horst, HR adviseur 06 20 18 8794.

Solliciteer via onderstaand formulier.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.