Werken bij

Chef bediening

Zorg jij er met je team voor dat alles op rolletjes loopt?

Paleis Het Loo gaat vanaf april open met de ondergrondse uitbereiding. We gaan meer gasten ontvangen en er komen horecalocaties bij. De horeca locaties dragen bij aan de onvergetelijke ervaring onze gasten. Wij zoeken een enthousiaste en actieve chef bediening die samen met het team de schouders eronder zet.

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat het binnen de bediening goed verloopt. Dat doe je door het team aan te sturen en werk je waar nodig mee op de vloer. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten tot in de puntjes goed verzorgd worden. Zowel bezoekers aan het Paleis, als gasten die komen voor een (exclusief) evenement.

Jij bent op je best als het druk is, iedereen actief bezig is en jij inspringt waar het nodig is zonder het overzicht te verliezen. Je bewaakt de goede teamspirit en houdt iedereen gemotiveerd. Je bent stressbestendig, brengt structuur in de chaos zonder de mensen uit het oog te verliezen. Jij hebt ervaring in het aansturen van een team binnen de horeca. Een vakopleiding en/of diploma Sociale Hygiëne is een pré.

We bieden

Een gevarieerde baan in een indrukwekkende omgeving die volop bouwt aan de horeca. Je werkt flexibel. Dit kan overdag zijn, maar ook incidenteel in de avond tijdens evenementen. Een unieke omgeving met veel gezellige collega’s. Je krijgt veel flexibiliteit, verantwoordelijkheid en een contract van 38 uur per week. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO, salarisschaal is afhankelijk van kennis en ervaring.

Neem contact met ons op         

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Neem dan contact met ons op. Bel of app met: Nico Hut, horecamanager (06-30359761) of Miranda Overkamp, HR manager          (06-20738125).

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.