Werken bij

chef bediening

zorg jij voor een unieke horeca ervaring?

Sinds 2020 hebben wij vijf prachtige horecalocaties gerealiseerd waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje of een bijzonder evenement. Wij zoeken een enthousiaste en actieve chef bediening die samen met het team de schouders eronder zet en bijdraagt aan deze speciale ervaring.

Wat ga je doen?

Als chef bediening bij Paleis Het Loo in Apeldoorn zorg jij samen met jouw collega’s voor een unieke beleving van de horeca binnen het paleis. Het is een verantwoordelijke baan waar je het aanspreekpunt bent voor de gasten en je team. Van het begin tot het eind van de dag zie jij toe op een goed verloop op de werkvloer. Jij zorgt ervoor dat iedereen op elkaar is ingespeeld. Dit doe je door de medewerkers duidelijk aan te sturen en actief op situaties in te spelen. Of het nou een klacht is van een gast of een teamlid die hulp nodig heeft. Door jouw open houding ben je makkelijk benaderbaar en los je de situatie soepel op. 

Uiteraard steek jezelf ook graag de handen uit de mouwen en werk je waar nodig mee op de vloer. Jullie zorgen er met z’n allen voor dat de gasten tot in de puntjes verzorgd worden. Zowel bezoekers aan het Paleis, als gasten die komen voor een (zakelijk) evenement. Door jouw horeca ervaring zie je wat er moet gebeuren en geef je graag jouw kennis door aan je team. Om het werk op de vloer vloeiend te laten verlopen is er achter de schermen ook wat administratief werk nodig. Denk aan het opstellen van roosters, de omzet tellen en bestellingen doen om de voorraad op peil te houden.

Jij bent op je best als het druk is, iedereen actief bezig is en jij inspringt waar het nodig is zonder het overzicht te verliezen. In jouw rol als chef bediening bewaak je de goede teamspirit en houdt iedereen gemotiveerd. Je bent stressbestendig, brengt structuur aan in de chaos zonder de mensen uit het oog te verliezen. Daar waar anderen problemen zien, denk jij liever in oplossingen.
Jij hebt ervaring in het aansturen van een team binnen de horeca. Een vakopleiding en/of diploma Sociale Hygiëne is een pré.

Wij bieden

Een gevarieerde baan in een indrukwekkende omgeving met veel gezellige en enthousiaste collega’s. Net zoals het paleis is de horeca geopend van 10:00 tot 17:00. Dat betekent dat er vooral overdag gewerkt wordt. Maar met partijen, feesten en evenementen zorgen wij ’s avonds ook voor een mooie ervaring! Er zullen ook evenementen zijn waar je samen met de banqueting manager verantwoordelijk bent voor een goed verloop.

Paleis het Loo is het hele jaar zes dagen per week geopend. Om dit mogelijk te maken ben je bereid om in wisselende diensten te werken, inclusief feestdagen en vakanties. In overleg met jou stellen wij de roosters op. Voor een goede werk-privé balans streven wij naar een 4 daagse werkweek.
Je krijgt veel flexibiliteit, verantwoordelijkheid en een contract van 38 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 2.543,46 bruto op basis van 38 uur per week (horeca cao schaal 6) en wordt in overleg vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring.
Daarnaast krijgen jij en inwonende gezinsleden gratis toegang tot het paleis. Tijdens je bezoek kun je gebruik maken van de personeelskorting in de horeca en in de winkels.

Neem contact met ons op         

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Ronny Smeink, Clustermanager Horeca | 06 22 07 81 95 of Miranda Overkamp, HR manager | 06 20 73 81 25.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie of stuur deze door naar sollicitaties@paleishetloo.nl.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.