Werken bij

HR-medewerker

32 uur per week

Heb jij de boel op orde?

Ruim 200 medewerkers en ruim 180 vrijwilligers bezorgen bezoekers een heerlijk dagje uit. Help jij ons zodat zij met een glimlach hun werk kunnen doen?

Wat ga je doen?

Je werkt samen met de HR-manager en twee-HR adviseurs bij werving & selectie en indiensttreding van nieuwe medewerkers en vrijwilligers. Je onderhoudt contact met kandidaten over de planning, verzorgt uitnodigingen en afwijzingen. Bij aanname zorg je dat relevante informatie compleet is en geregistreerd wordt in AFAS. 

Je ondersteunt bij de verwerking van personeelsmutaties, zoals uitdiensttreding, functie- en contracturenwijzigingen, door brieven klaar te zetten en de mutaties te registreren voor de (salaris)administratie. Daarnaast verzorg je de administratie en planning van de paleisacademie, het interne opleidingscentrum voor onze collega’s.

Wat vragen wij?

We werken samen aan thema’s als prestatiemanagement, gezondheidsmanagement, diversiteit & inclusie, on-boarding en leiderschap. Jouw ervaring en bijdrage voor ondersteuning is welkom.

Je werkt gestructureerd en vervult deze functie met nieuwsgierigheid en humor. Je let op details en (over)ziet het grote geheel. AFAS (Profit) heeft voor jou geen geheimen meer; met jouw kennis en ervaring help je ons om (digitale) processen en onze dienstverlening verder te verbeteren. Ervaring met BOOQ en salarisadministratie is een pré.

Wij bieden

Ruimte om een eigen plek te creëren vanuit jouw ervaring in een enthousiast en ambitieus team. Een contract voor bepaalde tijd tot en met oktober 2022 met vooruitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 2.879,- bruto op basis van 36 uur per week.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Jorien Crusius, HR adviseur 06 20 18 59 18.

Solliciteer direct of laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.