Werken bij

medewerker facilitaire services

weet jij van aanpakken?

Je bekijkt het terrein door de ogen van de bezoeker; is het netjes, schoon en veilig? Zie je problemen? Dan pak jij het op, met een glimlach.

Wat ga je doen?

Dankzij jou staan materialen en middelen voor bezoekers en collega’s, zoals voor de aankomende Prinsen & Prinsessendagen, op tijd op de juiste plek. Je verwerkt inkomende en uitgaande goederen in het logistiek centrum. Je bezorgt vervolgens de verwerkte goederen aan de horeca en de museumwinkel en andere afdelingen binnen Paleis het Loo. Je werkt mee aan voorbereidingen van evenementen en concerten en bent hierbij aanwezig wanneer nodig. Je zorgt ervoor dat het terrein voordat de eerste bezoekers komen netjes en opgeruimd is en dat dit gedurende de dag zo blijft.

 Je werkt aan de hand van een planning en gaat ook aan de slag met alle ad-hoc vragen die voorbij komen op een werkdag. Je informeert betrokkenen en stemt de werkzaamheden af met collega’s. Je bent vriendelijk en dienstverlenend naar collega’s en bezoekers en straalt plezier uit in je werk. Je weet hoe je veilig werkt en hebt een positieve en zichtbare bijdrage aan ons team dat volop in ontwikkeling is. Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en bent handig met gereedschap en kan kleine reparaties uitvoeren.

Je hebt aantoonbare relevante werkervaring,  rijbewijs C is een pré. Je bent bereid om in de weekenden, op feestdagen en incidenteel in de avonden te werken. Je bent in het bezit van een geldig BHV/EHBO en VCA certificaat of bereid deze te halen.

Wij bieden

Een gevarieerde functie waarin je lekker in beweging bent en zowel binnen als buiten werkt. Een contract voor 36 uur per week of een oproepovereenkomst. Het salaris bedraagt maximaal. € 2.863,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met

Marinette Koets, teamleider facilitaire services 06 58783953 of Jorien Crusius, HR adviseur 06 20185918.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.