Werken bij

Medewerker keuken

Uren in overleg

Zorg jij voor een smaakexplosie?

Paleis Het Loo gaat vanaf 15 april weer open.

De restaurants van Paleis Het Loo verzorgen een lekker hapje en drankje voor onze bezoekers. Ben jij enthousiast en op zoek naar een veelzijdige werkplek? Kom dan werken bij Paleis Het Loo!

Wat ga je doen?

Jij werkt in de keuken en zorgt er samen met de koks voor dat alle bezoekers goed worden verzorgd. De ene keer maak je lunches of desserts, de andere keer bereid je een high tea of snijd je groentes voor de productiekeuken. Je werkt daar waar het nodig is. Je werkt in een enthousiast team van keuken en bediening dat er samen de schouders onder zet.

Jij vindt het heerlijk als je veel verschillende dingen kunt doen: voorbereiden, koken, opruimen en soms afwassen. Je hebt een aandeel in de hoge kwaliteit van de gerechten. Je werkt graag samen, maar functioneert ook goed als je een tijd geconcentreerd alleen werkt. Opleiding of ervaring? Dat mag, maar belangrijker is dat je een hart hebt voor de horeca.

We bieden:

Een afwisselende baan in een unieke omgeving met veel verschillende taken. Je werkt flexibel. Dit kan overdag zijn, maar ook ’s avonds als we evenementen hebben. Je krijgt veel flexibiliteit, verantwoordelijkheid. We zoeken verschillende collega’s, dus het aantal uren overleggen we samen. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO, salarisschaal is afhankelijk van de functie, kennis en ervaring.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Nico Hut, manager Food & Beverage 06-30359761 of Miranda Overkamp, HR manager 06- 20738125.

Solliciteer

Solliciteer via het formulier op deze pagina. We hopen je snel te kunnen uitnodigen.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.