Werken bij

medewerker keuken

ben jij een ster in de keuken?

Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan in de keuken? Sluit je aan bij onze keukenbrigade! Als medewerker keuken bereid je samen met het team lekkere lunches, high-tea en diners.

Wat ga je doen?

In de keukens van Paleis het Loo worden de beste lunches gemaakt voor onze bezoekers. Als medewerker keuken help jij de sous chef met het bereiden en opmaken van de gerechten. Een broodje kroket, hamburgers of salades, door jouw goede voorbereiding hoeft de chef alleen nog maar de finishing touches aan te brengen. Je begint je dag met het klaarzetten van de mise-en-place en treft al wat voorbereidingen voor de lunchpiek. Tijdens de drukste momenten houd jij je hoofd koel en weet je overzicht te houden. Aan het eind van de dag ruim je alles netjes op en zorg je voor een schone keuken. Dit doe jij met een enthousiast en leuk team.

Wie ben jij?

Heb jij ervaring in de keuken of wil jij dit juist graag leren? Dan maken wij graag kennis met jou. Voor een sterk keukenteam vinden wij motivatie en affiniteit belangrijker dan ervaring. Net zoals het paleis is de horeca geopend van 10:00 tot 1700. Dat betekent dat er vooral overdag gewerkt wordt. Maar met partijen, feesten en evenementen zorgen wij ’s avonds ook voor een mooi ervaring! Paleis het Loo is het hele jaar zeven dagen per week geopend. Om dit mogelijk te maken ben je bereid om in wisselende diensten te werken, inclusief feestdagen en vakanties. In overleg met jou stellen wij de roosters op.

Wij bieden

Een afwisselende functie op een hele mooie werkplek. Je maakt onderdeel uit van een gezellig en hecht keukenteam die samen de schouders eronder zetten. Onze keukens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur zodat jij zonder problemen kan werken. Je krijgt verantwoordelijkheid en een oproepcontract waarbij we samen kijken hoeveel uur je beschikbaar bent. Op basis van jouw ervaring en kennis word je salaris vastgesteld. Dit is exclusief vakantietoeslag, vakantiedagen en fooi. Van ons kun je verwachten dat wij helder, eerlijk en duidelijk zijn. Zie jij jezelf hier in terug? Aarzel niet en solliciteer!

Neem contact met ons op

Enthousiast? Wij maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek. Eerst meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Ronny Smeink, cluster manager horeca| 06-22078195 of Miranda Overkamp, HR manager| 06- 20738125.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.