Werken bij

Medewerker sales binnendienst horeca

Ontwerp jij die onvergetelijke beleving?

Een uitgebreid luxe diner voor een exclusief bank gezelschap in de balzaal of een bedrijfsuitje met barbecue voor 500 medewerkers van een bouwbedrijf op het stallenplein? Bij Paleis Het Loo kan het allemaal, 7 dagen in de week het hele jaar door.

Wat ga je doen?

De binnenkomende leads zijn voor jou en jouw collega medewerker sales binnendienst. Je inventariseert met jouw prettige manier van communiceren de wensen en eisen van de klant en speelt daarop in. Daarbij kun je een goed beeld schetsen van de (on)mogelijkheden van de locatie en denk je mee hoe de bijeenkomst of het evenement tot een onvergetelijke beleving te maken. Dit vertaal je naar een offerte en je volgt het proces op tot en met het verkrijgen van de opdracht. Dit doe je op een persoonlijke en enthousiaste manier.

Is de opdracht aan Paleis Het Loo gegeven? Dan verwerk je alle gegevens in het reserveringssysteem en bewaak je de opvolging van uitgezette acties. Je coördineert de voorbereidingen voor het evenement en zorgt voor een goede overdracht aan en communicatie met alle betrokken partijen. Je werkt daarbij nauw samen met de collega’s van de horeca en de afdeling reserveringen.

Wat breng je mee?

Je hebt een diploma op het gebied van Horeca en Evenementen, MBO niveau 3-4. Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie in de horeca en kennis van faciliteiten, arrangementen en prijsstellingen. Je bent behendig met reserveringssystemen, bij voorkeur met SEM. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed, zowel mondeling als op schrift. 

Wij bieden:

Een energiek, gastgericht horeca team dat met elkaar de schouders eronder zet. Een inspirerende, lerende en uitdagende werkplek. De ruimte om bij te dragen aan de totstandkoming van procedures en werkmethoden voor de afdeling. Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 3.112,12 bruto op basis van 38 uur per week. Arbeidsvoorwaarden conform de Horeca CAO.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Wendy Gerrits, sales manager horeca 06 82005069 of Jorien Crusius, hr adviseur 06 20185918.

Reageer direct of laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.