Werken bij

Medewerker tuindienst

24-36 uur

Werk je mee aan het onderhouden van onze historische baroktuin?

Paleis Het Loo heeft een van de prachtigste baroktuinen van Europa. In onze tuinen vind je barokfiguraties, een groene loofgang en allerlei verschillende soorten planten in onze kassen en op de kwekerij. Dagelijks draag jij eraan bij om de bezoekers onze indrukwekkende tuin te presenteren voor een onvergetelijke ervaring.  

Wat ga je doen?

Als medewerker tuindienst werk je mee aan het onderhouden van onze historische baroktuin. Je verzorgt onze tuinen en bevindt je op de verschillende terreinen rondom Paleis Het Loo. Voor jou is het een uitdaging om de planten- en bomencollectie in onze kassen en kwekerij er zo goed mogelijk te laten uitzien. Je bent werkzaam in de tuinen, in de kassen en de kwekerij. In het Paleis verzorg je de planten en bloemstukken. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan de grachten, waterlopen en fonteinen. Je werk is afwisselend en divers.

Wat vinden wij belangrijk?

Passie voor en affiniteit met het groenvak vinden wij belangrijk. Je hebt een MBO opleiding (minimaal niveau 2) Groenvoorziening of Hovenier, of je brengt 2 jaar werkervaring mee. Voor jou is het geen probleem om licht tot zwaar lichamelijk werk te verrichten. Je beschikt over vakkennis en bent bereid om deze verder te ontwikkelen. Je kijkt er dan ook naar uit om je kennis over beplanting, boomonderhoud, bemesting en bestrijding te ontwikkelen. Je hebt een open houding en vindt het prettig om afwisselend in een team of individueel activiteiten te verrichten.

Wat wij bieden

Je werkt in een omgeving waar geschiedenis is geschreven, met collega’s en andere vrijwilligers die betrokken zijn en aandacht hebben voor elkaar. We gaan in eerste instantie de samenwerking aan voor de periode van een half jaar. We bieden een salaris van minimaal €2.142,- en maximaal €2.567,- bruto per maand (o.b.v. een fulltime werkweek van 36 uur) afhankelijk van je ervaring. Je werkt voornamelijk op doordeweekse dagen, maar soms vragen we je in het weekend te werken. Daarin hebben we oog voor een prettige werk- en privébalans. 

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Neem dan contact op met Lauel Rahaël, Teamleider Tuindienst (06-53767143) of Leah ter Horst, HR-adviseur

(06-20188794). Ben je enthousiast, dan kun je je cv uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.