Werken bij

Medewerker veiligheidszaken, security host en centrale meldkamer

Ontgaat jou helemaal niets?

Jij staat paraat voor de veiligheid van onze medewerkers, vrijwilligers, bezoekers, gebouwen en collectie. Dankzij jou beleven onze bezoekers een onbezorgde dag!

Wat ga je doen?

Tijdens surveillance en tijdens cameramonitoring analyseer jij het gedrag van aanwezige personen. Je maakt hiervan continu een risicoanalyse en handelt adequaat wanneer dat nodig is. Je geeft opvolging aan meldingen van systemen, collega’s of bezoekers over mogelijke ongeregeldheden en onveilige situaties (bijvoorbeeld over security- en safety gerelateerde omstandigheden). Hiermee draag jij eraan bij dat er zo min mogelijk verstoringen ontstaan.

Je werkt samen met de collega’s van de interne beveiligingsdienst van Paleis Het Loo. Als Medewerker Veiligheidszaken ben je in verschillende diensten werkzaam in de ochtend, avond en nacht. Als Security Host ben je werkzaam tijdens de openingstijden van Paleis Het Loo.

Wat vinden wij belangrijk?

Je benadert onze bezoekers en collega’s op een gastvrije en proactieve manier. Je bewaakt de veiligheid van hen in de gangen, vertrekken en de tuinen van ons museum. Je bespreekt zaken in het team als je ervan overtuigd bent dat het de veiligheid vergroot en risico’s verkleint.

Onze ideale kandidaat heeft een diploma MBO 2 beveiliging met enkele jaren werkervaring, een afgeronde Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCA) is een pre.

Wij bieden

Een warm welkom binnen het team. Je wordt ingewerkt om bij te dragen aan elk veiligheidsscenario binnen het museum. Daarnaast bieden wij trainingen over o.a. Predictive Profiling, bescherming van cultureel erfgoed en rapporteren volgens de geldende AVG-richtlijnen.

Je krijgt een contract voor 32 uur per week (minder uren zijn bespreekbaar) en verdient maximaal bruto € 2.567,- per maand op basis van een 36-urige werkweek en een eindejaarsuitkering. We nodigen je uit om met ons te komen praten over alles wat je wilt leren en doen en wat je nodig hebt. Graag stemmen we verdere voorwaarden op jouw situatie af.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Rik Kroeze, teamleider veiligheidszaken 06 10 55 56 38.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter.

 

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.