Werken bij

Oproepkrachten horeca

Afwas, keuken en bediening

Zoek je een leuke bijbaan en een veelzijdige werkplek. Kom dan bij ons werken. We zoeken medewerkers in de bediening en keuken die ons voor een aantal uren in de week kunnen helpen.

Wat ga je doen?

In de bediening zorg je samen met je collega’s ervoor dat de gasten van een hapje en drankje worden voorzien. Je werkt op het terras, maar ook achter de bar of in het paviljoen. Voor de lunch of voor een zakelijk diner. Met het enthousiaste team van keuken en bediening zet je de schouders eronder.

In de keuken zorg je er samen met de koks voor dat alle bezoekers goed worden verzorgd. De ene keer maak je lunches of desserts, de andere keer bereid je een high tea of snijd je groentes voor de productiekeuken. Je werkt daar waar het nodig is. Je werkt in een enthousiast team van keuken en bediening dat er samen de schouders onder zet.

In de afwas zorg je er samen met de keukenhulpen voor dat alles in de keuken op rolletjes loopt. Je doet de afwas, zorgt ervoor dat het servies op orde is en dat er in de keuken netje kan worden gewerkt. Je werkt daar waar het nodig is op de verschillende locaties.

Je bent in je element als het lekker loopt op het terras, in het restaurant of in de keuken. Je reageert snel op vragen. Je hebt dus oog voor de behoeftes van de gast. Jij vindt het heerlijk als je veel verschillende dingen kunt doen: voorbereiden, koken, opruimen en soms afwassen. In de keuken heb je een aandeel in de hoge kwaliteit van de gerechten, in de bediening juist voor de goede klantervaring. Je werkt zelfstandig, maar samenwerken vind je nog leuker. Je houdt van afwisseling. Een opleiding of ervaring? Dat mag, maar een horecahart is belangrijker.

We bieden

Een afwisselende baan in een unieke omgeving. Je krijgt veel verschillende taken. Je werkt flexibel; overdag, maar ook ’s avonds. Je krijgt verantwoordelijkheid en een oproepcontract waarbij we samen kijken hoeveel uur je beschikbaar bent. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO. De salarisschaal is afhankelijk van de functie, je kennis en ervaring.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Nico Hut, manager Food & Beverage | 06-30359761 of Miranda Overkamp, HR manager | 06- 20738125.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.