Werken bij

Senior projectleider (tentoonstellingen)

Organiseer jij het andere geluid?

Het Loo belicht het koninklijke verleden en heden vanuit zo veel mogelijk maatschappelijk relevante invalshoeken. De projectleider is nieuwsgierig naar deze invalshoeken en organiseert die andere kijk en het andere geluid. Bezoekers een bijzondere ervaring bieden, hen met nieuwe inzichten of een ander perspectief naar buiten laten gaan, dat is waar de projectleider echt voor gaat.

Wat ga je doen?

Als projectleider stuur je, vanaf de conceptfase tot en met de evaluatiefase, het totale ontwikkelingsproces van tentoonstellingen aan op de beheers factoren geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Je bent de leider van de projectteams die per tentoonstelling gevormd worden. Projectteams met bevlogen specialisten met ieder hun eigen expertise over de tentoonstelling en de bijbehorende programmering. Daar waar nodig zet je jouw creativiteit en inventiviteit in om de projectleden boven zichzelf en het onderwerp uit te laten stijgen. Je ontwerpt de projectplannen zodanig dat deze geschikt zijn voor financieringsaanvragen. Daarnaast zorg je ervoor dat de tentoonstellingen tijdig een vlekkeloze implementatie in de organisatie krijgen. Je bent de opdrachtgever voor verschillende externe samenwerkingspartners, zoals de (ruimtelijk) ontwerper, bouwer en audio visueel-partijen.

Dankzij jouw kennis van kunst en geschiedenis weet je de inbreng van teamleden te interpreteren en de balans en samenhang te bewaken tussen inhoud en de inzet van beeld, verhaal, tekst en object met de doelen en doelgroep(en) voor ogen. Je weet welke uitdagingen je tegenkomt tijdens de projecten en hoe je hier effectief mee om kunt gaan.

Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van conceptontwikkeling en het organiseren en produceren van tentoonstellingen. Je hebt WO of HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden

Fonkelnieuw ondergronds gebouwde tentoonstellingsruimten. De gelegenheid om zowel binnen- als buitenruimten te gebruiken als podium voor tentoonstellingen en programmering. De unieke kans om onderdeel te zijn van de grote opening in 2023.
Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op verlenging. Flexibele werktijden en faciliteiten om thuis te werken. Het salaris bedraagt maximaal € 4.196,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Marieke Berendsen, hoofd cluster Publiek & Programma of Jorien Crusius, HR adviseur 06 20185918.

De eerste gespreksronde is op 6 februari 2023.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie en/of een tentoonstelling waar jij trots op bent.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.