Werken bij

Senior systeem applicatiebeheerder

Breng jij rust en stabiliteit in de basis?

Bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen en collega’s onbezorgd laten werken. Dat kan alleen als alle systemen, aansluitingen en koppelingen werken en problemen snel en duurzaam opgelost én voorkomen worden. De senior applicatiebeheerder speelt hierbij een belangrijke rol.

Wat ga je doen?

Je onderhoudt en beheert de volledige ICT-Infrastructuur van Paleis Het Loo. Je bent verantwoordelijk voor uitbreiding, vernieuwing, beveiliging, monitoring en updates van onze systemen en het netwerk.  Denk hierbij aan kassasystemen, ticketing systemen, beveiligingssystemen en de Office 365 omgeving. Je zorgt dat koppelingen tussen planning, reserveringssystemen, AFAS en CRM werken. Je adviseert over innovatieve oplossingen en complexere ICT vraagstukken zoals cybersecurity. Je stelt verbeterplannen op voor de server-netwerk en gebruikersomgevingen om deze vervolgens te implementeren. Ook participeer je in projectgroepen en ondersteun je de systeembeheerder door 2e/3e lijns taken op te lossen.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Samen met de ICT manager, systeembeheerder en functioneel beheerder vorm je een enthousiast en toegankelijk team. Dankzij jouw kennis en ervaring weet je gemakkelijk te schakelen tussen meerdere belangen zowel intern als extern en kom je tot realistische adviezen en voorstellen.

Je hebt HBO werk- en denkniveau en een diploma op het gebied van ICT of bedrijfsinformatica en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van en ervaring met Office 365, Microsoft Azure, Aruba, Security, Windows server, Microsoft Intunes en Anti virus.

Wij bieden

Een veelzijdige functie in een historische omgeving, voorzien van moderne technieken. We gaan mee met ict trends en besteden hier tijd en geld aan. Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 4.196,- bruto op basis van 36 uur per week.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Martijn Kiepman, ICT manager 06 10559510 of Jorien Crusius, hr adviseur 06 20185918.

Reageer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.