Werken bij

Servicemedewerker

Haal jij er plezier uit om onze bezoekers een bijzondere dag te bezorgen?

Paleis Het Loo heeft de deuren van het geheel vernieuwde museum geopend. Een uniek moment waarop we onze bezoekers weer een onvergetelijke ervaring bezorgen. Jij bent als servicemedewerker de allereerste die onze bezoekers weer mag verwelkomen, ook in het nieuwste gedeelte, de uitbreiding onder het paleis. Als servicemedewerker draag je er met een glimlach actief aan bij dat wij het meest geliefde paleis van Europa worden.

Wat ga je doen?

Jij heet elke bezoeker gastvrij welkom. Jij weet onze bezoeker onbezorgd te laten genieten door wensen en vragen vóór te zijn (denk aan vragen van gasten beantwoorden, de weg wijzen, informatie over het paleis te delen, etc). Je haalt er plezier uit om van opening tot sluiting het visitekaartje van ons museum te zijn. Je houdt een oogje in het zeil en let op de veiligheid van de bezoeker en van onze collectie. Jouw werkdag is divers: je werkt zelfstandig in het paleis, in de paleistuin, op het dak van het paleis of op het stallenplein. Je maakt gedurende de dag dus de nodige meters.

Omdat het paleis in de weekenden druk bezocht is en het er bruist van energie, zoeken wij nieuwe collega’s die ons team ook kunnen versterken in het weekend. Daarnaast vind je het ook leuk om onderdeel te zijn van de paleissfeer tijdens de feestdagen, vakanties en evenementen.

Wat vinden wij belangrijk?

Gastvrijheid en klantgerichtheid zit in jouw DNA. Je bent proactief, stapt gemakkelijk op bezoekers af en vindt het leuk om een praatje met hen te maken. Je ben nieuwsgierig naar het paleis en de verhalen die er te vertellen zijn. Voor jou is het een uitdaging om bezoekers daarin mee te nemen en die verhalen te delen. Dit maakt voor jou de werkdag leuk en zorgt ervoor dat Paleis Het Loo een onvergetelijke indruk achterlaat bij de bezoeker. Je staat stevig in je schoenen en weet op een correcte manier onze huisregels over te brengen op de bezoeker. Je doet of hebt een opleiding afgerond gericht op gastvrijheid of dienstverlening. Je kunt onze bezoekers uit binnen- en buitenland te woord staan en spreekt in ieder geval Nederlands en Engels. Je bent flexibel beschikbaar op weekend- en feestdagen en tijdens (school-)vakanties.

Wat bieden wij?

Je werkt in een indrukwekkende omgeving waar geschiedenis is geschreven, met collega’s die betrokken zijn en aandacht hebben voor elkaar. Je werkt overdag en een paar keer per jaar bij een evenement, ook buiten openingstijden. We hebben oog voor een prettige werk- en privé balans. Je werkt op basis van een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 tot maximaal 28 uur afhankelijk van het aantal verwachtte bezoekers en de drukte tijdens het seizoen. Wij vinden het belangrijk dat je elk weekend minimaal één dag beschikbaar bent. Je verdient (o.b.v. een fulltime werkweek van 36 uur) minimaal €2.310,- en maximaal €2.679,-, afhankelijk van je kennis en ervaring (conform schaal 3 van de Museum cao). We bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Neem dan contact op met Niels de Kruijf, teamleider bezoekersservice (06-30128871) of Famke Mesch, teamleider bezoekersservice (06-82081042). Vragen kun je ook stellen aan Leah ter Horst, HR-adviseur (06-20188794). Ben je enthousiast, dan kun je je cv uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Lijkt het je leuk bij Paleis Het Loo te werken maar herken je je niet in het profiel? We zoeken nog meer nieuwe collega’s. Neem een kijkje op de site of neem contact met ons op!

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.