Werken bij

sous chef

verwen jij onze bezoekers met jouw kookkunsten?

Na vier jaar verbouwen kunnen wij eindelijk al onze horecapunten openen om onze bezoekers te voorzien van lekker eten tijdens hun dagje uit. Ze kunnen terecht in de oude garage van Prins Hendrik of vorstelijk genieten in de Balzaal. Voor onze restaurants zijn wij op zoek naar een sous chef die een goede balans kan vinden tussen koken en het aansturen van het keukenteam.  

Wat ga je doen?

Als sous chef bij Paleis het Loo ben je de rechterhand van de chef kok. Als spin in het web vind je de balans tussen het aansturen van jouw keukenteam en het verzorgen van een lekkere lunch, borrel of diner voor de gasten. Tijdens de pieken houd jij je hoofd koel en kun je goed overzicht bewaren. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in een van onze keukens en hebt de leiding op de werkvloer. Gedurende het hele proces bewaak je de kwaliteit van het eten en zorg je voor een fijne sfeer in de keuken. Dit doe je onder andere door rekening te houden met veilig en hygiënisch werken. Je houdt daarnaast de voorraden bij en maakt de roosters, een goede voorbereiding is het halve werk. Met jouw kennis en ervaring til jij onze service naar een hoger niveau.
Paleis het Loo is het hele jaar zeven dagen per week geopend. Om dit mogelijk te maken ben je bereid om in wisselende diensten te werken, inclusief feestdagen en vakanties. Normaal gesproken werk je overdag. Als we een banqueting partij in de avond hebben draai jij ook af en toe een dienst mee. Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of je beschikt over meerdere jaren relevante werkervaring in de keuken en in het aansturen van een team.

Wij bieden

Een afwisselende functie op een hele mooie werkplek. Je maakt onderdeel uit van een gezellig en hecht keukenteam die samen de schouders eronder zetten. Onze keukens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur zodat jij zonder problemen kan werken. Naast de dagelijkse werkzaamheden kun jij meedenken met de invulling van verschillende evenementen. Je verdient maximaal bruto € 3.174,36,- per maand op basis van een 38-urige werkweek. Van ons kun je verwachten dat wij helder, eerlijk en duidelijk zijn. Zie jij jezelf hierin terug? Aarzel niet en solliciteer!

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Nico Hut, horecamanager | 06-30359761 of Miranda Overkamp, HR manager | 06- 20738125.

 

Solliciteer direct door jouw gegevens achter te laten, samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.