Werken bij

zelfstandig werkend kok

sta jij het liefst de hele dag in de keuken?

Een borrel onder de aanspanplaats, dagelijkse lunch in de Prins Hendrik Garage of een exclusief diner in de Balzaal, geen dag is hetzelfde in onze keukens.

Wat ga je doen?

In de Nieuwe en Oude Balzaal en Grand Cafe de Prins Hendrik Garage werken we met een bedienend concept en een à la carte menu. Daarvoor tref jij de voorbereidingen en verzorg je de lunch. Ook hebben we zakelijke partijen die we voorzien van een borrelhapje of luxe lunch. Een groot meerdaags evenement verzorgen we ook.

Je vindt het leuk gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven. Je wordt blij van fijne samenwerking met als resultaat een kwaliteitsproduct. Je gedijt goed in een organisatie waarbij geen dag hetzelfde is, soms werk je alleen en op een ander moment werk je als team aan een groot diner. Voor jouw werk als zelfstandig werkend kok is het belangrijk dat je de koksopleiding volgt of hebt afgerond. Heb je jaren ervaring in de keuken? Dan maken we graag kennis met jou. Je bent enthousiast en hebt ervaring en kennis met de regels in een keuken. Je werkt in een nieuwe, verbouwde omgeving wat betreft de keuken.

Wij bieden

Een moderne werk-/keukenomgeving in een karakteristieke omgeving. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast keukenteam. Een functie voor 38 uur per week en een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met vooruitzicht op verlenging. Je werkt flexibel, vooral overdag en bij speciale events of grote evenementen kun je ook ’s avonds aan het werk zijn. Je salaris bedraagt minimaal € 2.344,62 en maximaal €3.100,47 bruto per maand op basis van 38 uur.
Daarnaast krijgen jij en inwonende gezinsleden gratis toegang tot het paleis. Tijdens je bezoek kun je gebruik maken van de personeelskorting in de horeca en in de winkels.

Neem contact met ons op

Enthousiast? Wij maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek. Eerst meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Ronny Smeink, cluster manager horeca| 06-22078195 of Miranda Overkamp, HR manager| 06- 20738125.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.