Zelfstandig werkend kok
Een borrel onder de aanspanplaats, dagelijkse lunch in de Prins Hendrik Garage of een exclusief diner in de Balzaal, geen dag is hetzelfde in onze keuken.
Wat ga je doen?
In de Nieuwe en Oude Balzaal en Grand Cafe de Prins Hendrik Garage werken we met een bedienend concept en een à la carte menu. Daarvoor tref jij de voorbereidingen en verzorg je de lunch. Ook hebben we zakelijke partijen die we voorzien van een borrelhapje of luxe lunch. Een groot meerdaags evenement verzorgen we ook.
Je vindt het leuk gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven. Je wordt blij van fijne samenwerking met als resultaat een kwaliteitsproduct. Je gedijt goed in een organisatie waarbij geen dag hetzelfde is, soms werk je alleen en op een ander moment werk je als team aan een groot diner. Fijn als je ervaring hebt met het koken en de koksopleiding volgt of hebt afgerond. Je bent enthousiast en hebt ervaring en kennis met de regels in een keuken. Je werkt in een nieuwe, verbouwde omgeving wat betreft de keuken.
Wij bieden
Een moderne werk-/keukenomgeving in een karakteristieke omgeving. Je werkt flexibel, vooral overdag en bij speciale events of grote evenementen kun je ook ’s avonds aan het werk zijn. Je maakt onderdeel uit van een keukenteam. Je salaris is gebaseerd op de horeca cao, salarisschaal afhankelijk van kennis en ervaring.
Neem contact met ons op
Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met
Nico Hut, horecamanager (0630359761) of Marco van Soeren, HR medewerker (0620738125)
Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.
Solliciteren
Groet, afdeling HR
Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.