Werken bij

Zelfstandig werkend kok

Ben jij onder de pannen in onze veelzijdige keuken?

Paleis Het Loo gaat vanaf 15 april weer open.

We ontvangen bezoekers voor het paleis, maar ook andere gasten tijdens evenementen. De horeca neemt een belangrijke plaats in. Voor de verschillende locaties zoeken we zelfstandig werkende koks.

Wat ga je doen?

Je bereidt gerechten voor de gasten van Paleis Het Loo. Het varieert van een á la carte lunch, high tea tot uitgebreide (gala)diners. Samen met jouw collega’s zorg je voor kwaliteit.

Je vindt het leuk om bezoekers een fijne ervaring mee te geven. Je wordt blij van een goede samenwerking met een kwaliteitsproduct als resultaat. Je hebt een afgeronde koksopleiding met relevante cursussen. Je houdt ervan als geen dag hetzelfde is. Je kunt jouw creativiteit en zorgvuldigheid in de keuken kwijt. We zoeken meerdere koks en zijn ook op zoek zijn naar een kok met ervaring of affiniteit met patisserie.

We bieden:

Een afwisselende baan in een unieke omgeving die aan de horeca bouwt. Je werkt op verschillende locaties, in het restaurant de Prins Hendrik Garage, het paviljoen, de productiekeuken of in de Balzaal. Je werkt overdag, behalve als we een mooi evenement of diner buiten openingstijd verzorgen. Een unieke omgeving met veel gezellige collega’s. Je krijgt verantwoordelijkheid en een contract van 38 uur per week. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO, salarisschaal is afhankelijk van de functie, kennis en ervaring.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Nico Hut, manager Food & Beverage | 06-30359761 of Miranda Overkamp, HR manager | 06- 20738125.

Solliciteer direct. Of laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.