grand foyer

grand foyer

De grand foyer is het hart van het museum én een unieke locatie voor een besloten event na sluitingstijd. Dat kan van alles zijn. Van een plenair evenement en award-uitreiking tot een galadiner, er is plaats tot ca. 600 personen.

Het vernieuwde Paleis Het Loo straalt de grandeur uit die past bij één van Nederlands meest gerenommeerde musea. De grand foyer bevindt zich direct onder het voorplein van het paleis, ooit de woning van koning-stadhouder Willem III en zijn vrouw Mary II Stuart. Het ontwerp voor de eigentijdse uitbreiding is geïnspireerd op de plattegrond en symmetrie van het paleis. De grand foyer verbindt de moderne uitbreiding en het historische paleis. Organiseer je evenement in het hart van het museum.

de grand foyer
een besloten evenement in de grand foyer

Praktische informatie

Theater in de grand foyer 600 personen.

Receptie in de grand foyer 600 personen.

Diner in de grand foyer 300 personen.

Walking dinner Geen vaste tafelschikking, waarbij je gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl kleine gerechten worden geserveerd.

Sitting dinner Lunch of dineer in het hart van het paleis te midden van kunst en erfgoed. Bekijk hier de mogelijke arrangementen.

Receptie Ook voor je receptie kun je bij ons terecht. Van bruiloften en jubilea tot zakelijke bijeenkomsten en netwerkborrel.

Feest Ontvang je gasten met hapjes en drankjes en vier je speciale momenten op een bijzondere plek.

Award-ceremonies De trappen naar het paleis kunnen dienst doen als ophoging of podium, zodat iedereen goed zicht heeft op de ceremonie.

Audiovisuele ondersteuning
Op alle locaties zijn uitstekende av-voorzieningen mogelijk voor het geven van presentaties met bewegend beeld en/of geluid.

Wifi-netwerk in de grand foyer is gratis wifi aanwezig.

De voordelen van de grand foyer

  • capaciteit - geschikt voor grote groepen tot ca. 600 personen

  • unieke, prijswinnende architectuur

  • dichtbij het paleis

  • garderobe aanwezig

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Vielen Dank für Ihre Bewerbung. Wir werden uns schnellstmöglich mit Ihnen in Verbindung setzen.