VriendenLoterij

De VriendenLoterij zet zich in voor het behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen.

Paleis Het Loo ontvangt jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. Hiermee kunnen wij de collectie uitbreiden, objecten restaureren of een project uitvoeren zoals publieksinformatie verbeteren. Deelnemers van de VriendenLoterij hebben met hun VIP-KAART gratis entree tot Paleis Het Loo.

Met dank aan de VriendenLoterij

In 2020 ontving Paleis Het Loo een extra bijdrage voor de vaste presentatie De Oranjes die in de ondergrondse uitbreiding van het museum te vinden is. De extra bijdrage van de VriendenLoterij was een combinatie met een bijdrage voor de grand opening van Paleis Het Loo in april 2023. Dankzij de bijdrage konden we een vaste presentatie neerzetten over de Oranjes en een grootse show organiseren voor de opening van Paleis Het Loo!

De filmzaal in De Oranjes
Vaste presentatie De Oranjes
De Oranjes: publiek en privé
De grand opening Paleis Het Loo in april 2023.
Paleistuin
Dankzij de loterij zijn de Delfts aardewerken vazen terug in de paleistuin.
Tijdens de verbouwing van het paleis werd het plafond van de grote trap gerestaureerd.

VIP-KAART

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben altijd gratis entree bij Paleis Het Loo op vertoon van de VIP-KAART. Word lid en speel mee om Paleis Het Loo te steunen. 40% van de opbrengst van jouw lot gaat dan naar Paleis Het Loo. Als dank maak jij elke maand kans op mooie prijzen, bezoek je 145 musea gratis én krijg je korting op o.a. bioscopen en theaters.

Nieuws

VriendenLoterij verrast Paleis Het Loo

Donderdagochtend 14 maart werd Paleis Het Loo verrast met een extra cheque van € 150.000 namens de deelnemers van de VriendenLoterij.

Paleis Het Loo - dak

1+1 met de VIP-KAART

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben met hun VIP-KAART gratis toegang tot veel musea. En bij een bezoek aan Paleis Het Loo mag je als VIP-KAARThouder tot en met december 2024 gratis iemand meenemen!