functioneel beheerder

functioneel beheerder

bouw jij de brug tussen onze programma's en de organisatie?

Als museum én groene buitenplaats biedt Paleis Het Loo een plek voor beleving, plezier, ontspanning en verdieping voor iedereen. Wat je achtergrond, identiteit of mening ook is. Als Functioneel Beheerder draag jij eraan bij dat alle medewerkers elke dag opnieuw optimaal kunnen werken met alle systemen om onze bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder ben je de bruggenbouwer tussen ICT, de organisatie en de gebruikers. Je krijgt energie van het optimaal laten aansluiten van de informatiesystemen op de organisatieprocessen. Het continu verbeteren van deze systemen en processen zit in jouw bloed. Je maakt efficiënt en effectief gebruik van software in verschillende omgevingen en de optimale inzet daarvan. We werken in een omgeving waarin zowel wordt gewerkt op verschillende lokale servers als in de Cloud. Jij vindt het een uitdaging om de systemen en toepassingen te laten samenwerken en zorgt ervoor dat we de systemen optimaal gebruiken. Jij draagt bij aan de professionalisering van ons applicatielandschap. Dit doe je als onderdeel van het ICT-team welke wordt aangestuurd door de ICT-manager. Je werkt daarnaast veelvuldig samen met de andere collega’s van het ICT-team. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor alle ICT-aspecten van de organisatie en ieder acteert daarin vanuit het eigen expertisegebied.

Tijdens jouw werkdag staan er verschillende taken op je agenda. Zo ben je bezig met het inventariseren van wensen en deze te vertalen naar functionele verbetervoorstellen, je doorziet hiermee de informatiebehoefte van de gebruikers en de organisatie. Ook neem je deel aan diverse projecten met een participerende rol vanuit je vak-specialisme. Daarnaast houd je in de gaten wat de knelpunten zijn en adviseer je over het aanbrengen van veranderingen in (systeem)programmatuur en infrastructurele voorzieningen. Door het bieden van ondersteuning bij het gebruik van nieuwe systemen en applicaties aan de organisatie en de gebruikers, kunnen zij hier optimaal gebruik van maken. Het functionaliteitenbeheer omvat ook de planning, uitvoering en begeleiding van applicatietesten.

Dit ben jij

Je bent een Functioneel Beheerder pur sang en voelt je comfortabel in deze spilfunctie. Voor ons ben jij dé specialist en je begrijpt als geen ander dat je de schakel bent tussen de gebruikers, het ICT-team en de diverse softwareleveranciers. Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Functioneel Beheerder en hebt een relevante en afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskundige Informatica, Business & IT Management. Wat voor ons ook belangrijk is, is dat je bekend bent en werkervaring hebt met BiSL, het raamwerk kent geen geheimen voor jou. Daarnaast heb je kennis en ervaring van verschillende applicaties (AFAS, Exact, Office 365, Dynamics) en mogelijk ook ervaring met het werken met CRM-omgevingen. Je werkt graag proces- en projectmatig, je weet de knelpunten te signaleren en adviseert over veranderingen en verbeteringen. Ook haal je energie uit het geven van gebruikerstrainingen en de organisatie en de key-users op te leiden in het optimaal gebruiken van de verschillende applicaties. Je bent analytisch sterk, je beschikt over communicatieve vaardigheden en weet problemen te analyseren en oplossingsgericht te handelen. Je werkt resultaatgericht en neemt initiatief. Je bent een echte vak-fanaat en je bent op de hoogte van systeem- en ICT-marktontwikkelingen.

 Jij wordt onderdeel van het ICT-team waarin samenwerking en klantgerichtheid voorop staan. Samen met hen werk je aan de ICT omgeving voor ons museum. Een unieke werkomgeving. Natuurlijk is er ook ruimte voor een dagelijkse dosis humor en staat werkplezier voorop.

Wij bieden

Omdat werkplezier voor ons belangrijk is, zorgen we voor een inspirerende werkomgeving. Onze locatie is daarin al uniek: de ambiance van het Paleis en de Paleistuinen. Daarnaast zijn we een organisatie waarin je welkom bent en we als collega’s gewoon bij elkaar binnen lopen. Deze functie geeft je de nodige uitdagingen en je komt terecht in een team waarin ook ruimte is om te leren en ervaringen op te doen.
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je werkt 32 tot 36 uur per week en wij bieden een salaris tot € 4.506,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring. Daarnaast heb je 24 vakantiedagen o.b.v. een werkweek van 36 uur en een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Voor een goede werk-privé balans hebben wij een flexibele werkomgeving, waarin thuiswerken mogelijk is in overleg met je collega’s.

Sollicitatieprocedure & contact

Je motivatie en je CV kun je met ons delen via de website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om meer van je te horen. Om je beter te leren kennen plannen we een kennismakingsgesprek met je in en mogelijk volgt daarop een verdiepend gesprek. Mochten we beide een match ervaren, dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek. De aanvraag van een VOG is dan ook onderdeel van het proces.

 (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!)

Anwenden

Dank je wel voor jouw sollicitatie.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wir gehen sorgsam mit den bereitgestellten Daten um und handeln im Einklang mit der Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO). Nach dem Einstellungs- und Auswahlzeitraum werden Ihre Daten f�r maximal 4 Wochen gespeichert.