medewerker vastgoed & techniek

medewerker vastgoed & techniek

ga jij technische uitdagingen aan?

Paleis Het Loo biedt aan iedereen een plek voor plezier, ontspanning én verdieping in de geschiedenis van Nederland en de Oranjes. Na een grootschalige vernieuwing en verbouwing is het paleis volledig gerenoveerd. Ook is er 5000 m2 ondergrondse tentoonstellingsruimte gerealiseerd, voorzien van de nieuwste high tech en duurzame installaties.
Het team vastgoed & techniek onderhoudt en beheert gebouwen, systemen en installaties en lost storingen op.

Wat ga je doen?

Je voert preventief onderhoud uit aan technische installaties en gebouwen. Je lokaliseert, analyseert, en verhelpt storingen in bijvoorbeeld klimaatinstallaties, beveiligingsinstallaties, audio/visuele systemen en fontein installaties. Je werkt mee aan projecten zoals optimaliseren van installatieonderdelen, techniek voor evenementen en tentoonstellingen.     

Er zijn contracten met onderaannemers voor de E en W installaties, voor liften en audio visuele techniek. Zij ontzorgen daar waar specialistische kennis nodig is. Je informeert ze over de situatie, begeleidt op locatie en spart over de oplossing van het probleem of onderhoudsvraagstuk. 

Het werkgebied is groot; van de Amersfoortseweg tot de Colonnades achterin de tuinen. Uitgerust met de gereedschapstas, laptop en telefoon ga je technische uitdagingen aan. Jouw kennis en ervaring, analytische denkvermogen, interesse in techniek en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat je een belangrijke bijdrage levert aan het succes en de effectiviteit van het team. Aan de andere kant kun jij rekenen op de expertise van collega’s op gebieden waar je je nog kunt ontwikkelen.   

Je werkt samen met collega’s binnen het team en ook met collega’s van de afdeling collectie, museale schoonmaak en de tuindienst.

Wij bieden

Een jaarcontract als medewerker vastgoed en techniek voor 36 uur per week met vooruitzicht op verlenging. Afhankelijk van de werkopdracht, kun je deels thuis werken. Het salaris bedraagt minimaal
€ 2.615,- en maximaal € 3.448,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook ontvang je vergoedingen conform museum cao voor bereikbaarheidsdiensten en werken op feestdagen en een eindejaarsuitkering van 3,4%.  

Neem contact met ons op

We nodigen iedereen uit die zich herkent in de gevraagde kennis en ervaring om te reageren. Je hoeft zeker nog niet alles te kunnen. Als je de basis in elektrotechniek of werktuigbouw maar beheerst. Kom je uit een andere branche, maar heb je vanuit je privé of hobbymatig affiniteit met (elektro)techniek? Ook dan ontmoeten we je graag.

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Fred van Bussel, teamleider Vastgoed en Techniek | 06 53363368 of Diederick Kers, Senior medewerker Vastgoed en Techniek | 06 12103158.

Reageren kan tot en met 29 mei 2024. De eerste gespreksronde is op 6 juni 2024. Kun je dan niet? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie

 

Anwenden

Dank je wel voor jouw sollicitatie.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wir gehen sorgsam mit den bereitgestellten Daten um und handeln im Einklang mit der Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO). Nach dem Einstellungs- und Auswahlzeitraum werden Ihre Daten f�r maximal 4 Wochen gespeichert.