Agenda

Juniorpaleis

Spelen en samenwerken

Stap het vrolijke hof van het Juniorpaleis binnen! Hier mag je doen wat in het historische paleis niet kan.

Vrolijk hof voor kinderen

Het Juniorpaleis is een fantasierijke afspiegeling van onze eigen wereld. Wandel door de kleurrijke paleisvertrekken, van Bureau Keukenzaken tot Bureau Danszaken. Het paleis van de Majesteiten en hun personeel. Er zijn vrienden uit andere landen die op bezoek komen. Zoals de koningin met bijenvacht, de vrouwelijke ridder en de stoere sporter. Het zijn de eregasten.

Op doordeweekse dagen is het Juniorpaleis open van 13.00-17.00 uur. In het weekend en in de vakanties open van 10.00-17.00 uur.

Wat ga je doen?

Met de 'Kingsta', een variant op de smartphone, voer je gezamenlijk een opdracht van 'De Majesteiten' en de Steengoedmeesters uit. Jullie organiseren een onvergetelijk feest voor de gasten uit de hele wereld! En hoe zorg je ervoor dat de eregasten zich welkom en belangrijk voelen?

Jullie gaan aan de slag met taarten, bloemen en parfumflessen. Leren een dans en eindigen op een feest. Deels met '├ęchte spullen', maar het speelt zich ook af in een digitale wereld. Jullie gasten beleven het feest van hun leven!

Praktische informatie

  • Het Juniorpaleis is inbegrepen bij de entreeprijs.

  • Reserveer een tijdslot voor het Juniorpaleis bij de entreebalie in het paleis. Op drukke dagen kan het Juniorpaleis volgeboekt zijn.

  • Het Juniorpaleis is voor kinderen van 3 - 12 jaar

  • In het Juniorpaleis werk je samen aan de opdracht van De Majesteiten. Uiteraard mogen ouders / begeleiders ook meedoen.

Verbinden

Gastvrij zijn en je wereldwijde netwerk verbinden en verstevigen; ook dat is onderdeel van het paleisleven. Het past in de missie en visie van Paleis Het Loo om het koninklijk verleden van zoveel mogelijk kanten te belichten. Dat gebeurt met erfgoed, collectie, tuinen en geschiedenis. Nu ook met de mogelijkheid voor jonge bezoekers om het paleisleven op hun eigen manier te ervaren.

Het Juniorpaleis is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van VSBfonds, stichting Zabawas en het Frank van der Wal Fonds.