Restaurants

Eten en drinken

Er is altijd een horecalocatie open voor een hapje en een drankje. Je hebt een entreeticket voor Paleis Het Loo nodig om gebruik te maken van de restaurants. Reserveren is alleen nodig als je met meer dan 15 personen komt.

Paleis Het Loo - balzaal
Balzaal

Balzaal

Ooit stonden hier de paarden van stadhouder Willem III. In de tijd van koningin Wilhelmina was dit de bioscoop. Nu is het de plek om even tot rust te komen. Met een ruime keuze in koffie, thee en lekkers. En een lunchkaart die voor ieder wat wils biedt.

Vergeet ook niet om even naar de vloer te kijken. De houten vloer is gemaakt van de 17e-eeuwse eikenbomen die voor het paleis stonden.

Kijk alvast even op de menukaart!

Prins Hendrik garage

In de prins Hendrik garage aan het stallenplein kun je terecht voor een uitgebreid koffie en thee assortiment, mét iets lekkers erbij. Meer dan lekkere trek? Denk dan aan een lunch of borrel.

Menukaart

Heb je de menukaart al bekeken?
Er zijn nu twee balzalen

Café colonnades

Achter in de tuin staan de colonnades. Het terras hieronder is een uitgelezen plek om even stil te staan (of zitten) bij het uitzicht. Bij café colonnades kun je terecht voor koffie, thee, fris en kleine snacks. Het café is open afhankelijk van het seizoen.

Paleis Het Loo - colonnades
Café Colonnades