Restaurants

Eten en drinken

Er is altijd een horecalocatie open voor een hapje en een drankje. Je hebt een entreeticket voor Paleis Het Loo nodig om gebruik te maken van de restaurants. Reserveer voor de high tea óf als je met meer dan 15 personen komt.

Paleis Het Loo - balzaal

Balzaal

Ooit stonden hier de paarden van stadhouder Willem III. In de tijd van koningin Wilhelmina was dit de bioscoop. Nu is het de plek om even tot rust te komen. Met een ruime keuze in koffie, thee en lekkers. En een lunchkaart die voor ieder wat wils biedt.

Vergeet ook niet om even naar de vloer te kijken. De houten vloer is gemaakt van de 17e-eeuwse eikenbomen die voor het paleis stonden.

Kijk alvast op de menukaart!

De prins Hendrik garage

In de prins Hendrik garage aan het stallenplein kun je terecht voor een uitgebreid koffie en thee assortiment, mét iets lekkers erbij.

Heb je de menukaart al bekeken?
Er zijn twee balzalen

High tea

Een high tea in de balzaal is speciaal én lekker. Van zoete madeleines en tartelettes tot hartige sandwiches en flammkuchen. Met een ruime keuze aan theesmaken. Mooi servies en goed gezelschap omlijsten jouw high tea met een gouden randje. Ga je voor de reguliere high tea of de royal tea? Reserveer hieronder de high tea van jouw keuze!

Een geldig ticket voor Paleis Het Loo moet je er nog wel bij boeken.

Reserveren

High tea

high tea in de balzaal

Boek jouw high tea voorafgaand aan jouw bezoek. Dan zorgen wij dat er een tafel voor je klaarstaat! high tea reserveren

Royal tea

luxe high tea in de balzaal

Bij deze royal tea word je nét wat royaler ontvangen. Je begint met een glas cava en een amuse. Daarna duik je in een wereld van zoetigheid en hartige lekkernijen. royal tea reserveren

Groepen

lunch of borrel

Voor kleinere gezelschappen is reserveren niet nodig. Vanaf 15 personen kun je reserveren via e-mail.

Royal Light Festival diner

in de prins Hendrik garage

Van 14 tot en met 17 maart kun je om 18.00 uur genieten van een special Royal Light Festival diner. Je start de avond met een glas cava en een amuse. 3-gangen diner reserveren

Het café

Café

Naast de tentoonstelling De Oranjes bevindt zich het café. Voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

café colonnades

Café colonnades

Achter in de tuin staan de colonnades. Het terras hieronder is een uitgelezen plek om even stil te staan (of zitten) bij het uitzicht. Bij café colonnades kun je terecht voor koffie, thee, fris en kleine snacks. Het café is open afhankelijk van het seizoen.