Restaurants

Eten en drinken

Er is altijd een horecalocatie open voor een hapje en een drankje. Je hebt een entreeticket voor Paleis Het Loo nodig om gebruik te maken van de restaurants. Reserveren is alleen nodig als je een high tea wilt of met meer dan 15 personen komt.

Balzaal

Ooit stonden hier de paarden van stadhouder Willem III. In de tijd van koningin Wilhelmina was dit de bioscoop. Nu is het de plek om even tot rust te komen. Met een ruime keuze in koffie, thee en lekkers. En een lunchkaart die voor ieder wat wils biedt.

Vergeet ook niet om even naar de vloer te kijken. De houten vloer is gemaakt van de 17e-eeuwse eikenbomen die voor het paleis stonden.

Kijk alvast even op de menukaart!

Heb je de menukaart al bekeken?
Er zijn nu twee balzalen

vooraf reserveren

High tea

high tea in de balzaal

Een high tea in de balzaal van Paleis Het Loo is speciaal én lekker. Van zoete madeleines en tartelettes tot hartige sandwiches en flammkuchen. Met daarbij een ruime keuze aan theesmaken. Mooi servies en goed gezelschap omlijsten jouw high tea met een gouden randje. vooraf reserveren

Royal tea

luxe high tea in de balzaal

Bij deze royal tea word je nét wat royaler ontvangen. Je begint met een glas cava en een amuse. Daarna duik je ook in een wereld van zoetigheid en hartige lekkernijen. vooraf reserveren

Groepen

lunch of borrel

Voor kleinere gezelschappen is reserveren niet nodig. Reserveren is mogelijk vanaf 15 personen.