Restaurants

Eten en drinken

Er is altijd een horecalocatie open voor een hapje en een drankje. Met een entreeticket voor Paleis Het Loo kun je gebruik maken van de restaurants. Reserveer voor de high tea óf als je met meer dan 15 personen komt.

Balzaal
De prins Hendrik garage

Balzaal

Ooit stonden hier de paarden van stadhouder Willem III. En in de tijd van koningin Wilhelmina was dit de bioscoop. Nu is het de plek om even tot rust te komen. Met een ruime keuze in hapjes, drankjes én een goede lunchkaart. Of verwen jezelf met een high tea. Reserveren kan onderaan deze pagina.

menu Balzaal

De prins Hendrik garage

De prins Hendrik garage grenst aan het stallenplein. Hier kun je terecht voor een uitgebreid koffie en thee assortiment en lekkere lunch.

menu prins Hendrik garage

Het café
Naast tentoonstelling 'De Oranjes' vind je het café. Voor een kopje koffie of thee met iets lekkers.
Bij café colonnades kun je terecht voor koffie, thee, fris en kleine snacks. Het café is open afhankelijk van het seizoen.

Reserveren

High tea

high tea in de balzaal

Van zoete madeleines en tartelettes tot hartige sandwiches en flammkuchen. Met een ruime keuze aan theesmaken. Reserveer jouw high tea vooraf, dan staat er een tafel voor je klaar!

Royal tea

luxe high tea in de balzaal

Bij deze royal tea word je nét wat royaler ontvangen. Je begint met een glas cava en een amuse. Daarna duik je in een wereld van zoetigheid en hartige lekkernijen.

Groepen

lunch of borrel

Voor kleinere gezelschappen is reserveren niet nodig. Vanaf 15 personen kun je reserveren via e-mail: reserveringen@paleishetloo.nl