Groepen

Arrangementen

Paleis Het Loo is een unieke locatie voor jouw groepsactiviteit. Voor iedere groep is er veel te zien en te doen: het 17e-eeuwse paleis, de permanente tentoonstelling De Oranjes, de historische paleistuin en de koninklijke rijtuigen in de koetshuizen. Met een uitgebreide keuze aan catering-arrangementen op een bijzondere locatie maak je jouw groepsbezoek onvergetelijk.

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo heeft diverse arrangementen en rondleidingen door de tuinen. Vraag naar de mogelijkheden via: reserveringen@paleishetloo.nl.

Rondleidingen

Paleis Het Loo

Tuinrondleiding

60 minuten

Een rondleiding door de paleistuin met een gids. Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

Veelgestelde vragen

Voor groepen vanaf 15 tot en met 100 personen hebben we verschillende groepsarrangementen. Meer dan 100 personen? Dan denken we graag met je mee over demogelijkheden. Neem contact op met reserveringen@paleishetloo.nl

Bezoek aan het paleis is onder begeleiding van audioverhalen. Verschillende personages nemen je mee in de geschiedenis van de koninklijke bewoners. In deze verhalen komen de kamers in het paleis tot leven. Groepen adviseren we om altijd het audiotoestel bij te boeken. Wel zijn andere rondleidingen met een gids mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden via reserveringen@paleishetloo.nl.

Paleis Het Loo is toegankelijk voor rolstoelen en rollators. De routes in het paleis hebben beperkte capaciteit, dus we stellen het zeer op prijs als je in de reservering vermeldt hoeveel rolstoelgebruikers er komen.

Er is een rolstoelshuttle die één (niet-elektrische)rolstoel naar de ingang van de tuinen kan vervoeren. Noem dit in je reserveringsaanvraag als je hiervan gebruik wilt maken.
Meer informatie over toegankelijkheid op Paleis Het Loo

Touroperators

Ook voor groepen van touroperators is er een groot aanbod van activiteiten. Van een paleisbezoek tot een geheel verzorgde dag met tuinrondleiding en koffie-arrangement of lunch in het groepsrestaurant.

Praktische informatie

  • Het reserveren van entreetickets met starttijd is verplicht

  • Groepsbezoeken zijn op aanvraag via reserveringen@paleishetloo.nl

  • Parkeren voor bussen is gratis

  • Gratis entree voor één tourleader of chauffeur per groep van 15 personen.

Michiel Faulhaber sales@paleishetloo.nl