Groepen

Arrangementen

Op zoek naar een origineel groepsuitje?

Paleis Het Loo en tuinen
Paleis Het Loo

Paleis Het Loo heeft diverse arrangementen en rondleidingen door de tuinen. Vraag naar de mogelijkheden via: reserveringen@paleishetloo.nl.

Rondleidingen

Paleis Het Loo

Tuinrondleiding

60 minuten

Een rondleiding door de paleistuin met een gids. Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

Veelgestelde vragen

Vanaf 50 tickets krijg je een gereduceerd entreetarief. Er is geen maximaal aantal personen, er is voor elke groep een passend arrangement. Neem contact op met reserveringen@paleishetloo.nl.

Op dit moment zijn de paleisroutes alleen via een audioverhaal te volgen. Er is geen rondleiding met een gids door het paleis. Wel zijn andere rondleidingen met een gids mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden via reserveringen@paleishetloo.nl.

Paleis Het Loo is toegankelijk voor rolstoelen en rollators. De routes in het paleis hebben beperkte capaciteit, dus we stellen het zeer op prijs als je in de reservering vermeldt hoeveel rolstoelgebruikers er komen.

Er is een rolstoelshuttle die één (niet-elektrische)rolstoel naar de ingang van de tuinen kan vervoeren. Noem dit in je reserveringsaanvraag als je hiervan gebruik wilt maken.
Meer informatie over toegankelijkheid op Paleis Het Loo

Touroperators

Voor groepen is er een groot aanbod van activiteiten. Van een bezoek aan de 17e-eeuwse paleistuin tot een geheel verzorgde dag met rondleiding en lunch in het groepsrestaurant.

Voor touroperators en travel trade worden tickets en activiteiten gereserveerd via het Touroperator Portal. Op aanvraag wordt een bedrijfsaccount aangemaakt waarmee je eenvoudig een groepsbezoek of serie reserveert.

Aanmelden portal

Wil je meer weten over het Touroperator Portal, stuur dan een e-mail naar sales@paleishetloo.nl.

Praktische informatie

  • Het reserveren van entreetickets met starttijd is verplicht;

  • Parkeren voor bussen is gratis;

  • Op aanvraag is er gratis entree voor één tourleader of chauffeur per groep van 15 personen.

Brochure touroperators

Download brochure

Contact

Michiel Faulhaber sales@paleishetloo.nl