Paleis Het Loo high tea

Verwennerij op een historische plek.

High tea in een paleis?

Een high tea in Apeldoorn? Dat kan bij Paleis Het Loo, midden op de Veluwe. Apeldoorn ligt midden in het land, dus je bent er zo! Het paleis ligt aan de rand van Apeldoorn, met erachter de tuinen en ernaast het paleispark. Een heerlijke plek voor een dagje uit met een high tea. Jarenlang woonden de Oranjes op Paleis Het Loo. Nu is het een museum en kijk je je ogen uit. Je leert er van alles over de bewoners, ziet hoe ze leefden en werkten. In de tuinen kun je wandelen net als Willem en Mary in hun tijd op Paleis Het Loo. En…de high tea wordt geserveerd in de prachtige balzaal.

High tea Apeldoorn
High tea op Paleis Het Loo
Paleis Het Loo - balzaal
Historische balzaal

Speciaal en lekker

Een high tea in de balzaal van Paleis Het Loo is speciaal én lekker. De high tea bestaat uit een diverse kleine heerlijkheden. Van zoete madeleines en tartelettes tot hartige sandwiches en flammkuchen. Daarbij wordt een ruime keuze aan theesmaken geserveerd. Heb je dieetwensen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. Onze keuken tovert allerlei lekkers voor je op tafel. Mooi servies en goed gezelschap maken jouw dagje uit compleet. Ze omlijsten jouw high tea in Apeldoorn met een gouden randje.  

Een extra speciale high tea? Ga voor royal!

En wil je nog net wat extra’s bij je high tea in Apeldoorn, ga dan eens voor de royal tea. Bij deze royal tea word je nét wat royaler ontvangen. Je begint met een glas cava en een amuse. Daarna duik je ook in een wereld van zoetigheid en hartige lekkernijen. Ook hier geldt; heb je dieetwensen, laat het ons weten. Dan zorgen we ervoor dat het ook voor jou een complete smaakbeleving is. Reserveer nu de royal tea.

Paleis Het Loo - high tea

Waarom een high tea in Apeldoorn?

Deze high tea nuttig je op een heel bijzondere locatie, de balzaal! Een high tea in de balzaal van Paleis Het Loo. Eaar ooit de paarden van stadhouder Willem III stonden. Dat draagt allemaal bij aan de beleving. In de tijd van koningin Wilhelmina was de balzaal een bioscoop. Nu is het de plek om even tot rust te komen en van al het lekkers te genieten. Vergeet ook niet om even naar de vloer te kijken. De houten vloer is gemaakt van de 17e-eeuwse eikenbomen die voor het paleis stonden.

Reserveer vooraf

Reserveer de high tea of royal tea vooraf. Dat voorkomt teleurstellingen. Als we weten dat je komt, zorgen wij dat alles op tijd voor je klaar staat. We ontvangen je graag in de balzaal! Tot binnenkort bij een onvergetelijke high tea in Apeldoorn op Paleis Het Loo.