Eventlocatie

balzaal

Het restaurant bestaat uit twee eventlocaties, de oude balzaal en nieuwe balzaal. Je kunt er borrelen of dineren of allebei. Eerst een drankje aan de bar, daarna culinair genieten aan tafel? Laat het ons weten!

Restaurant balzaal, een unieke plek voor een ontvangst met koninklijke allure. Ooit stonden hier de paarden van stadhouder Willem III. En in de tijd van koningin Wilhelmina was dit de bioscoop. Nu is het de plek om even tot rust te komen.

de moderne balzaal
moderne balzaal in een klassiek decor.
de historische balzaal

Praktische informatie

Theater in de oude balzaal 150 personen.

Diner in de oude balzaal 124 personen.

Receptie in beide balzalen 225 personen.

*exclusief gebruik van het terras

Presentatie De ruimte is geschikt voor verschillende bijeenkomsten. Het aantal zitplaatsen kan naar wens worden op- en afgeschaald.

Walking dinner Geen vaste tafelschikking, waarbij je gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl kleine gerechten worden geserveerd.

Sitting dinner In de restaurants van Paleis Het Loo lunch of dineer je te midden van kunst, erfgoed en het groen van de tuin en omgeving. Kijk in onze foodbooks welke arrangementen er zijn of krijg menusuggesties van onze chef-kok. Hij helpt je graag!

Receptie Ook voor je receptie kun je bij ons terecht. Ontvang je gasten in de oude balzaal, of voeg de nieuwe en oude balzalen samen.

Audiovisuele ondersteuning

Op alle locaties zijn uitstekende av-voorzieningen mogelijk voor het geven van presentaties met bewegend beeld en/of geluid.

Wifi-netwerk in restaurant balzaal is gratis wifi aanwezig.

De voordelen van de balzaal

  • capaciteit - tot en met 225 personen

  • uitgebreide mogelijkheden voor invulling op maat

  • de balzaal bestaat uit twee ruimten

  • aangrenzend aan het paleis

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.