Eventlocatie

praktische informatie

Jouw event op Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is dé eventlocatie voor je netwerkevent, bedrijfsevent, congres, zakelijk evenement, personeels- of bedrijfsuitje, bruiloft of familiefeest. Van grote tot kleine gezelschappen, van een foodtruckfestival op het stallenplein tot dineren in een van onze restaurants, tijdens openingsuren of na sluitingstijd, er is veel en van alles mogelijk.

ontvangst bij avond buiten de aanspanplaats.

Er zijn events binnen én buiten mogelijk. Overdag of in de avonduren.

De voordelen van jouw evenement op Paleis Het Loo:

  • Paleis Het Loo ligt centraal in Nederland; goed bereikbaar en ruime parkeergelegenheid.

  • We bieden events en zakelijke ontvangsten op maat. Veel verschillende locaties; van groot tot klein en van zakelijk tot pittoresk.

  • Combineer een (zakelijk) event met een manier om te onthaasten, ontmoeten en ontdekken. En dat allemaal in een schitterende groene omgeving.

  • Maak gebruik van uitstekende av-voorzieningen en faciliteiten.

  • Een inspirerende locatie met de zekerheid dat we er alles aan doen om jouw evenement tot een succes te maken!

Praktische informatie

Beeld en geluid

Op alle locaties zijn uitstekende av-voorzieningen mogelijk voor het geven van presentaties met bewegend beeld en/of geluid.

Chef-kok

Chef-kok Frank geniet van het verzorgen van een culinair randje aan ieder evenement. Of het nu om fine dining of een foodtruckmenu gaat, met gebruik van streek- en seizoensproducten wordt ieder menu een feest op zich.

Trouwen op Het Loo

Trouwen kan bij ons op veel verschillende en romantische plekken: bijvoorbeeld bij de colonnades achter in de tuin. Ook voor je receptie en huwelijksfeest kun je bij ons terecht. Wat je ook kiest, het wordt een dag om nooit te vergeten!

Lunch- en dinerlocatie

In de restaurants van Paleis Het Loo lunch of dineer je te midden van kunst, erfgoed en het groen van de tuin en omgeving. Kijk in onze foodbooks welke arrangementen er zijn of krijg menusuggesties van onze chef-kok. Hij helpt je graag!

Duurzaamheid

Onze eventlocaties hebben hoogwaardige installaties en apparatuur. We kopen zo veel mogelijk in bij lokale en regionale leveranciers en hergebruiken waar mogelijk afval- en grondstoffen. Paleis Het Loo zoekt ook voortdurend naar duurzame oplossingen voor een kleinere footprint, bijvoorbeeld door de menu’s af te stemmen op de seizoenen.