Steun ons

Vriendenjaarkaart

Vrienden zijn onmisbaar, want dankzij hen kunnen we meer doen. Word Vriend en geniet bovendien van de voordelen!

Vriendschappen

Vrienden zijn er als je ze nodig hebt. En als er iets te beleven is. Dat is ook zo bij de Vrienden van Paleis Het Loo. Met de hulp van onze vrienden maken we dingen mooier en beter.

Vrienden kunnen langskomen wanneer ze willen. Als je komt, leuk als je het ons laat weten. De audioverhalen in het paleis kun je vooraf online reserveren. We vertellen je graag meer verhalen tijdens lezingen en op de jaarlijkse Vriendendag keren we het paleis binnenstebuiten. Word jij ook Vriend?

Als Vriend krijg je:

 • gratis entree voor 1 of 2 personen

 • vier keer per jaar de Vriendennieuwsbrief

 • een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag

 • uitnodigingen voor o.a. lezingen

 • 10% korting in onze winkel (met uitzondering van boeken)

Geef een Vriendschap cadeau

Iemand jarig, met pensioen of gewoon als verrassing? Geef een Vriendschap cadeau!

meld je aan

Algemene voorwaarden Vrienden

Als Junior Vriend (tot en met 12 jaar) mag je komen spelen en ontdekken zo vaak als je wilt. Bovendien heb je gratis toegang tot de activiteiten in de zomer en nog veel meer leuks!

Als Junior Vriend krijg je:

 • gratis toegang tot Paleis Het Loo

 • twee keer per jaar de Junior Vriend-nieuwsbrief met leuke tips over onze tentoonstellingen en kinderactiviteiten

 • jouw eigen Vriendenpas

 • een uitnodiging voor de Vriendendag, rondleidingen en kijkjes achter de schermen

 • 10% korting in onze winkel (met uitzondering van boeken)

meld je aan

Gouden Vrienden beleven nog meer

Met de hulp van onze Gouden Vrienden maken we dingen nog mooier en beter. We beschermen ons erfgoed en maken lesprogramma’s voor scholen. Van het restaureren van objecten tot het vertellen van verhalen. We laten zien hoe het was, alsof de bewoners nog maar net weg zijn.

Vrienden kunnen langskomen wanneer ze willen. Als je komt, leuk als je het ons laat weten. De audioverhalen in het paleis graag vooraf online reserveren. We vertellen je graag meer verhalen tijdens lezingen en bijeenkomsten en op previews voor tentoonstellingen keren we het paleis binnenstebuiten. Word jij ook Gouden Vriend?

Als Gouden Vriend krijg je extra:

 • gratis entree met een introducé

 • uitnodigingen voor bijeenkomsten en previews van tentoonstellingen

Als Vriend krijg je:

 • vier keer per jaar de Vrienden-nieuwsbrief

 • een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag

 • uitnodigingen voor o.a. lezingen

 • 10% korting in de winkel (met uitzondering van boeken)

Paleis Het Loo is een culturele ANBI en daardoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. Dit kan meer dan de helft schelen. Kijk voor informatie op schenken en nalaten.

Meer informatie

Inge Plagman
vrienden@paleishetloo.nl
+31 (0) 55 577 24 00

meld je aan lees meer over de geefcirkels

Iemand jarig, met pensioen of gewoon omdat het kan? Geef een vriendschap cadeau en laat hen een jaar kennismaken met de Vrienden van Paleis Het Loo. Een cadeaulidmaatschap stopt na een jaar.

meld je aan

Aanmelden als Vriend

Vrienden beleven meer!

Welkom als Vriend van Paleis Het Loo! Vrienden zijn onmisbaar, want dankzij jou kunnen we meer doen. Een schilderij restaureren, een nieuw lesprogramma ontwikkelen voor kinderen of een tentoonstelling nog mooier maken. Een grote groep Vrienden draagt eraan bij dat we meer verhalen kunnen vertellen.

Vriendenpas
Komende twee weken krijg je de Vriendenpas thuisgestuurd. Vrienden hebben namelijk altijd toegang tot Paleis Het Loo. Vergeet niet om vooraf online een tijdslot voor een paleisroute te reserveren, via www.paleishetloo.nl. Hier vind je wat er dagelijks te doen is in het museum. Met je Vriendenpas krijg je ook 10% korting in de museumwinkel.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons via onderstaande contactgegevens. Nogmaals hartelijk dank voor je betrokkenheid en graag tot ziens bij Paleis Het Loo!
Wat voor vriend wil je worden?*
Cadeau Vul de gegevens in van de persoon aan wie je de Vriendschap cadeau geeft. Bij de machtiging vul je je eigen gegevens in.
Aanhef*
Machtiging automatische incasso

ANBI status

Paleis Het Loo is een culturele ANBI en daardoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. Dit kan meer dan de helft schelen. Kijk voor meer informatie op belastingdienst.nl/giften.