Werken bij

Medewerker Veiligheidszaken

Ontgaat jou helemaal niets?

Jij staat paraat voor de veiligheid van onze medewerkers, bezoekers, gebouwen en collectie. Dankzij jou beleven bezoekers een onbezorgde dag!

Wat ga je doen?

Tijdens surveillance door ons museum en tijdens cameramonitoring als centralist analyseer jij het gedrag van aanwezige personen. Je maakt hiervan continu een risicoanalyse en handelt adequaat wanneer dat nodig is. Je geeft opvolging aan meldingen van systemen, collega’s of bezoekers over mogelijke ongeregeldheden en onveilige situaties (bijvoorbeeld over security- en safety gerelateerde omstandigheden). Hiermee draag jij eraan bij dat er zo min mogelijk verstoringen ontstaan.

Je werkt samen met de collega’s van het interne beveiligingsteam van Paleis Het Loo. Als Medewerker Veiligheidszaken ben je in verschillende diensten werkzaam in de ochtend, avond en nacht. Als Security Host ben je werkzaam tijdens de openingstijden van Paleis Het Loo. De werkweek is dus afwisselend: de ene dag verzorg je de veiligheid op de werkvloer in het Paleis en de andere dag doe jij dit vanuit de centrale meldkamer.

Wat vinden wij belangrijk?

Je benadert onze bezoekers en collega’s op een gastvrije en proactieve manier. Je bewaakt de veiligheid in de gangen, vertrekken en de tuinen van ons museum. Je bespreekt zaken in het team als je ervan overtuigd bent dat het de veiligheid vergroot en risico’s verkleint. Je ziet verbeterpunten en draagt bij aan het vergroten van de effectiviteit van ons team.

Onze ideale kandidaat heeft een diploma MBO 2 beveiliging met enkele jaren werkervaring en een afgeronde Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCA). Voor ons zijn persoonlijkheid en competenties ook belangrijk. Het is daarom ook mogelijk om het diploma MBO beveiliger 2 te behalen. Je werkt dan voor Paleis Het Loo en besteedt één dag per week aan je studie. Samen kijken we ook naar de mogelijkheden om de opleiding Predictive Profiling; BHV en BoCA te behalen.

Wij bieden

Een warm welkom binnen het team. Je wordt ingewerkt om bij te dragen aan elk veiligheidsscenario binnen het museum. Daarnaast bieden wij trainingen over o.a. Predictive Profiling, bescherming van cultureel erfgoed en rapporteren volgens de geldende AVG-richtlijnen.

Uren in overleg met een maximum van 32 uur per week. Je verdient maximaal bruto € 2.631,- per maand op basis van een 36-urige werkweek en een eindejaarsuitkering. We nodigen je uit om met ons te komen praten over alles wat je wilt leren, doen en wat je nodig hebt. Graag stemmen we verdere voorwaarden op jouw situatie af.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.