Werken bij

beveiliger

ontgaat jou helemaal niets?

Jij staat paraat voor de veiligheid van onze medewerkers, bezoekers, gebouwen en collectie. Dankzij jou beleven bezoekers een onbezorgde dag!

Wat ga je doen?

Tijdens surveillance door ons museum en tijdens cameramonitoring als centralist analyseer jij het gedrag van aanwezige personen. Je maakt hiervan continu een risicoanalyse en handelt adequaat wanneer dat nodig is. Je geeft opvolging aan meldingen van systemen, collega’s of bezoekers over mogelijke ongeregeldheden en onveilige situaties (bijvoorbeeld over security- en safety gerelateerde omstandigheden). Hiermee draag jij eraan bij dat er zo min mogelijk verstoringen ontstaan.

Je werkt samen met de collega’s van het interne beveiligingsteam van Paleis Het Loo. Als beveiliger ben je in verschillende diensten werkzaam in de ochtend en avond. Je bent werkzaam tijdens de openingstijden van Paleis Het Loo. De werkweek is dus afwisselend: de ene dag verzorg je de veiligheid op de werkvloer in het Paleis en de andere dag doe jij dit vanuit de centrale meldkamer.

Wat vinden wij belangrijk?

Je benadert onze bezoekers en collega’s op een gastvrije en proactieve manier. Je bewaakt de veiligheid in de gangen, vertrekken en de tuinen van ons museum. Je bespreekt zaken in het team als je ervan overtuigd bent dat het de veiligheid vergroot en risico’s verkleint. Je ziet verbeterpunten en draagt bij aan het vergroten van de effectiviteit van ons team.

Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling van kandidaten die in bezit zijn van een diploma MBO 2 beveiliging. Dit is voor ons een harde eis.

Wij bieden

Een warm welkom binnen het team. Je wordt ingewerkt om bij te dragen aan elk veiligheidsscenario binnen het museum. Daarnaast bieden wij trainingen over o.a. Predictive Profiling, bescherming van cultureel erfgoed en rapporteren volgens de geldende AVG-richtlijnen. We bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 28 uur per week. Je verdient maximaal bruto € 2.631,- per maand op basis van een 36-urige werkweek en een eindejaarsuitkering. We nodigen je uit om met ons te komen praten over alles wat je wilt leren, doen en wat je nodig hebt. Graag stemmen we verdere voorwaarden op jouw situatie af.

 Neem contact met ons op

Mocht je een aantal vragen hebben of toch iets meer willen weten over deze baan? Neem dan contact op met Kevin de Quay , Teamleider Veiligheidszaken | 06 10 55 56 38 of Leah ter Horst, HR adviseur | 06 20 18 87 94. Ben je enthousiast, dan kun je je cv hieronder uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.