Werken bij

servicemedewerker

heb jij een talent voor gastvrijheid en activiteitenbegeleiding?

Zin om tijdens de vakanties, weekenden en feestdagen in ons museum aan de slag te gaan? Jij wordt enthousiast op het moment dat je onze bezoekers, van jong tot oud, een indrukwekkende dag kunt bezorgen en kunt laten genieten van een bezoek aan ons museum.

Wat ga je doen?

Voor onze museumbezoekers ben jij degene waaraan zij vragen kunnen stellen. Je wijst hen de weg naar activiteiten en theater voor kinderen, de paleistuin of naar het restaurant. Geen dag is hetzelfde en je vindt het leuk om onze bezoekers een fantastische dag te bezorgen. Je spreekt onze bezoekers makkelijk aan en maakt snel contact.

Je werkt samen met collega’s in onze garderobe, staat middenin ons paleis om vragen te beantwoorden of maakt een praatje met bezoekers op het dak. Je ontvangt iedereen met een lach en zorgt ervoor dat zij een fijne dag bij ons hebben. Je bent vriendelijk en kunt omgaan met zowel onze jongste als oudste bezoekers.

Jij zorgt er samen met ons team voor dat kinderen zich een dag wanen in de wereld van een echte prins of prinses tijdens de Prinsen & Prinsessendagen. Tijdens deze dagen zetten we je in als begeleider bij de activiteiten voor kinderen of ga je aan de slag in het Juniorpaleis. Er is theater en er zijn spellen; jij zorgt dat alle kinderen mee kunnen doen en een leuke dag bij ons hebben. Je durft voor een groep met kinderen te staan, uitleg te geven en nodigt kinderen proactief uit om deel te nemen aan activiteiten.

Met een inwerkprogramma dat start op 1 juni 2024 zorgen we ervoor dat jij met zelfvertrouwen in ons museum staat en alle vragen kunt beantwoorden. Hierdoor weet jij wat wij belangrijk vinden bij een gastvrije ontvangst en ben jij de wensen van onze bezoekers voor.

Wij bieden

Het is een actieve baan in een bijzondere museale omgeving. Een (bij)baan in de weekenden, tijdens feestdagen en vakanties (voorjaar, zomer, herfst, kerst). Er zijn drukke en rustige werkweken; geen maand is hetzelfde. Je wordt onderdeel van een team met collega’s die het werken met de bezoekers leuk vinden. Je verdient het minimumloon en als je tussen de 16 en 19 jaar bent ontvang je daarbovenop een toeslag. Je werkt op basis van een oproepovereenkomst en jouw rooster plannen we samen in. Je bent vanaf 1 juni 2024 beschikbaar en gaat maximaal 2 weken aaneengesloten op zomervakantie.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer horen over deze baan? Neem dan contact op met Dorothy van Rijt, Teamleider Bezoekersservice (06 20 55 35 54) of Leah ter Horst, HR-adviseur (06-20188794). Ben je enthousiast, dan kun je je cv hieronder uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Als je bij ons in dienst komt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. We gaan zorgvuldig met je gegevens om zoals dat volgens de AVG regels moet. Jouw gegevens worden maximaal 4 weken bewaard. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.