Werken bij

Tuinmedewerker

Vrijwillig

Heb jij groene vingers?

Wat ga je doen?

Voor een verzorgde uitstraling van onze historische baroktuin ben jij als vrijwillig tuinmedewerker onmisbaar. Samen met het team van vrijwilligers en vaste medewerkers draag jij bij aan het tuinonderhoud. Zodat onze bezoekers de tuinen op hun mooist kunnen ervaren. Als vrijwillig tuinmedewerker verricht je wied- en snoeiwerkzaamheden in onze tuinen en parterres en ondersteun je het team van de tuindienst. 

Wat vinden wij belangrijk

Je hebt groene vingers en affiniteit met tuinieren. Je vindt het leuk om je kennis over planten, baroktuinen en de historie van de paleistuin te ontwikkelen of je deze eigen te maken. Je hebt een open houding en vindt het prettig om afwisselend in een team of individueel bezig te zijn. Naast het werken in de zon, zijn andere weersomstandigheden geen belemmering om je handen uit de mouwen te steken. Fysiek bezig zijn (harken, knielen en bukken) is voor jou geen probleem. Je bent elke maand 4 maandagochtenden (8.00-12.00 uur) beschikbaar voor de periode van april tot oktober. In de overige maanden ben je op de maandagochtenden in overleg beschikbaar.

We bieden

Je werkt in een omgeving waar geschiedenis is geschreven, met collega’s en andere vrijwilligers die betrokken zijn en aandacht hebben voor elkaar. Je wordt onderdeel van het team vrijwillig tuinmedewerkers die er mede voor zorgen dat onze tuinen er prachtig uitzien. Omdat onze vrijwilligers belangrijk voor ons zijn, tonen we onze waardering door je uit te nodigen bij activiteiten, uitjes en bijeenkomsten.

Procedure

Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van jouw sollicitatie. Rond de tweede week van mei nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek ontmoet je een collega en vrijwilliger van de tuindienst.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Neem dan contact op met Leah ter Horst, hr-adviseur (06-20188794 of via sollicitaties@paleishetloo.nl). Ben je enthousiast, dan kun je je cv uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Als je bij ons in dienst komt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.