Agenda

Royal Light Festival

13 t/m 17 maart

Na je bezoek aan Paleis Het Loo nog lekker eten in de prins Hendrik garage voordat je het Festival gaat bezoeken, dat kan! Van 14 tot en met 16 maart kun je om 18.00 uur genieten van een speciaal Royal Light Festival diner.

Royal Light Festival Diner

3 gangen diner

Prins Hendrik garage

Van 14 tot en met 16 maart kun je genieten van een special Royal Light Festival diner. Je start de avond om 18.00 uur met een glas cava en een amuse.

Het stallenplein

De route van het Royal Light festival start op het stallenplein van Paleis Het Loo. Geniet van het mooie kunstwerk 'C/C', een verlicht bankje. Elke avond is er een foodtruck van Friethoes op het stallenplein. Er is ook een buitenbar, voor een lekker drankje of voor koffie, thee, warme chocomelk en glühwein. Vanaf 20.00 uur is grand café prins Hendrik garage open voor een borrelhap en een drankje.

Vervolg route

De route gaat vanaf het stallenplein naar de lanen van Paleis Het Loo. Daar is het prachtige kunstwerk 'Ballerina' van Angelo Bonello te zien is. De lichtinstallatie bestaat uit een compositie van licht en geluid en herhaalt een reeks balletbewegingen. Deze wil je echt niet missen!

Tijdens het Royal Light Festival is parkeren bij Paleis Het Loo vanaf 18.00 uur gratis.

Diner prins Hendrik garage
Ballerina van Angelo Bonello