Eventlocatie

netwerk event

Paleis Het Loo in Apeldoorn is de ideale locatie voor jouw volgende netwerk event. Deze historische plek combineert elegantie met een professionele setting, perfect voor het organiseren van een succesvol netwerkevent.

netwerk bijeenkomst in de grand foyer.

Netwerk event organiseren bij Paleis Het Loo

Paleis Het Loo in Apeldoorn is de ideale locatie voor jouw volgende netwerk event. Deze historische plek combineert elegantie met een professionele setting, perfect voor het organiseren van een succesvol netwerkevent.

Waarom Paleis Het Loo als locatie voor jouw netwerkevent?

  • historische en inspirerende locatie: de grandeur van het 17e-eeuwse paleis zorgt voor een indrukwekkende setting voor jouw netwerk event.

  • flexibel: op maandag, tijdens openingsuren van het museum of na sluitingstijd, er is veel mogelijk.

  • diverse ruimtes passend bij ieder event: met exclusieve locaties, zoals de balzaal en de grand foyer, biedt Paleis Het Loo de perfecte setting voor elk type netwerkevent. Of je nu een intieme bijeenkomst of een grootschalig event organiseert, er is altijd een ruimte die past bij jouw wensen.

  • uitgebreid activiteitenprogramma: verhoog de impact van jouw netwerk event met exclusieve rondleidingen door het paleis, één van de conservatoren als boeiende sprekers en op maat gemaakt entertainment. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring en stimuleert waardevolle gesprekken en connecties.

  • uitstekende bereikbaarheid: Paleis Het Loo is centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk bereikbaar via de A1/A50 en het openbaar vervoer. De parkeerplaats biedt faciliteiten voor mindervaliden en heeft oplaadpunten voor elektrische voertuigen. 

  • professioneel team met ervaring: het ervaren team van Paleis Het Loo heeft meer dan 20 jaar expertise in het organiseren van evenementen. Ze helpen je bij elk aspect van de planning en uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het netwerken.

doorkijk naar paleis vanuit grand foyer.
licht en ruimte in de grand foyer
ontvangstbalies in de paleisentree.
paleisentree als ontvangstlocatie

Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding

Wil je een netwerk event organiseren in Apeldoorn? Neem vandaag nog contact op met de eventprofessionals van Paleis Het Loo via onderstaand formulier. Plan een afspraak en ontdek de mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding.

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.