Eventlocatie

personeelsfeest organiseren

Het paleis, waar meer dan driehonderd jaar de Oranjes woonden en werkten, biedt niet alleen een kijkje in de geschiedenis maar ook de mogelijkheden voor een uniek feest om jouw medewerkers te verrassen.

ontvangst themafeest door lakeien.

Personeelsfeest organiseren op Paleis Het Loo

Het organiseren van een personeelsfeest vraagt iedere keer weer om een unieke locatie. Paleis Het Loo in Apeldoorn is met alle sfeer en historische grandeur dé locatie voor een onvergetelijk feest. Dit prachtige 17e-eeuwse paleis, waar meer dan driehonderd jaar de Oranjes woonden en werkten, biedt niet alleen een kijkje in de geschiedenis maar ook de mogelijkheden voor een uniek feest om jouw medewerkers te verrassen.

thema personeelsfeest
themafeest in stijlvolle kostuums

Bijzondere feestthema’s

Bij Paleis Het Loo inspireren we je graag met een aantal verschillende thema’s om jouw personeelsfeest een extra bijzondere sfeer te geven:

Koninklijk gala
Organiseer een koninklijk gala waarbij je medewerkers zich een avond lang vorstelijk voelen. De balzaal van Paleis Het Loo is met haar kroonluchters de perfecte locatie voor een personeelsfeest in stijl. Decoreer de ruimte met rode lopers, ronde gedekte tafels en klassieke bloemstukken. Voor het entertainment kunnen er klassieke muzikanten worden ingehuurd die zorgen voor een elegante sfeer. De catering kan bestaan uit luxe hapjes en drankjes, zoals champagnetoasts en een uitgebreid buffet met delicatessen.

Historische maskerade
Een historische maskerade in de stijl van de 17e eeuw is een ander geweldig thema dat perfect past bij de setting van Paleis Het Loo. Geef je medewerkers de mogelijkheid om zich te verkleden in prachtige kostuums en maskers in de stijl van Bridgerton. De decoraties kunnen bestaan uit barokke elementen, zoals zijden stoffen en gouden accenten. Huur acteurs in om historische personages na te spelen en de avond tot leven te brengen. De catering kan worden afgestemd op de tijdsperiode, met traditionele gerechten en dranken die worden geserveerd op zilveren schalen.

Zomers tuinfeest
Voor een meer informele sfeer is een zomers tuinfeest een uitstekende keuze. De buitenruimte rondom het stallenplein van Paleis Het Loo biedt een prachtige achtergrond voor een personeelsfeest in de buitenlucht. Decoreer de tuinen met lichtjes, bloemen en gezellige zitjes. Het entertainment kan bestaan uit live muziek, zoals een jazzband of akoestische artiesten. Voor de catering kunnen er verschillende foodtrucks worden ingezet die een variëteit aan zomerse gerechten aanbieden, van barbecue tot frisse salades en cocktails.

kies een thema voor een totale beleving in stijl
maatwerk decor geheel in stijl van het feest

Een compleet dagprogramma

Een personeelsfeest bij Paleis Het Loo biedt niet alleen een geweldige avond, maar ook de mogelijkheid voor een compleet dagprogramma. Medewerkers kunnen voorafgaand aan het feest het paleis bezoeken, door de prachtige paleistuinen wandelen en een kijkje nemen op het stallenplein.

Waarom kiezen voor een personeelsfeest op Paleis Het Loo?

  • historische en unieke setting: creëer een onvergetelijke ervaring in een authentieke 17e-eeuwse omgeving

  • flexibiliteit: feesten tot 750 personen kunnen op maandag of na sluitingstijd van het museum worden georganiseerd

  • compleet dagprogramma: bezoek aan het paleis, tuinen en stallenplein voorafgaand aan het feest.

  • duurzame catering: geniet van op maat gemaakte cateringopties

  • centrale ligging: gemakkelijk bereikbaar via de A1/A50 en openbaar vervoer en hotels op loopafstand van het paleis

frietfiets als foodtruck bij avond
creeër je eigen festivalsfeer met foodtrucks
hoofdgerecht diner restaurant
laat onze chef-kok je culinair in de watten leggen

Neem contact op

Wil je een personeelsfeest organiseren dat je medewerkers nooit zullen vergeten? Kies voor Paleis Het Loo als de perfecte locatie. Neem vandaag nog contact op met het ervaren team van Paleis Het Loo om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding.

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.