Eventlocatie

prins Hendrik garage

Dit gezellige restaurant met terras is gevestigd in de voormalige autogarage van prins Hendrik, de echtgenoot van koningin Wilhelmina. Geniet hier van een lunch, walking dinner, sitting dinner of barbecue, presentatie, training, receptie of feest.

Grand café prins Hendrik garage grenst aan het stallenplein. In die stallen was vroeger geen plek voor de auto's van prins Hendrik. Maar toen ze voor dagelijkse ritten steeds vaker de auto in plaats van het rijtuig namen, kreeg Hendrik een nieuwe garage met ruimte voor acht auto’s. Nu de locatie van het grand café. Je kunt er borrelen of dineren of allebei!

de bar in de prins Hendrik garage
het interieur van de prins Hendrik garage

Praktische informatie

Theater in de prins Hendrik garage 50 personen (op verhoging).

Diner in de prins Hendrik garage 100 personen.

Receptie in de prins Hendrik garage 130 personen.

Feest in de prins Hendrik garage 150 personen.

*exclusief gebruik van het terras

Koffie-ontvangst Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt, een aansluitend programma op Paleis Het Loo of gewoon even wilt ontspannen.

Dineren Op de aanspanplaats is ruimte genoeg voor een uniek diner of lunch. Ga je traditioneel voor een uitgebreid buffet met een ruime keuze aan verse gerechten of kies je voor een walking-dinner in de vorm van een kleine gerechten. Ook een barbecue past heel goed op deze locatie.

Presentatie De ruimte is geschikt voor verschillende bijeenkomsten. Het aantal zitplaatsen kan naar wens worden op- en afgeschaald.

Receptie Ook voor je receptie kun je bij ons terecht. Van bruiloften en jubilea tot zakelijke bijeenkomsten en netwerkborrel.

Feest Ontvang je gasten met hapjes en drankjes en vier je speciale momenten op een bijzondere plek.

Audiovisuele ondersteuning

Op alle locaties zijn uitstekende av-voorzieningen mogelijk voor het geven van presentaties met bewegend beeld en/of geluid.

Wifi-netwerk in grand café prins Hendrik garage is gratis wifi aanwezig.

De voordelen van de prins Hendrik garage

  • capaciteit - tot en met 150 personen (ook voor kleinere groepen is deze ruimte geschikt)

  • aangrenzend terras

  • uitgebreide mogelijkheden voor invulling op maat

  • gezellige, sfeervolle locatie

  • op 2 minuten lopen van de hoofdingang

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.