Eventlocatie

unieke trouwlocatie

Trouwen op Paleis Het Loo in Apeldoorn biedt een sprookjesachtige setting voor de mooiste dag van jullie leven. Lees meer over de mogelijkheden voor lunch, borrel, diner, feestavond en fotografie.

buitenaanzicht prins Hendrik garage

Paleis Het Loo als unieke trouwlocatie

Paleis Het Loo in Apeldoorn biedt een unieke setting voor jullie trouwdag, waar geschiedenis en romantiek samensmelten. Als jullie dromen van een unieke trouwlocatie, is Paleis Het Loo de perfecte keuze.

Culinaire verwennerij en fotomomenten

Tijdens openingstijden kunnen jullie en je gezelschap genieten van een uitgeserveerde lunch in het restaurant van de prins Hendrik garage, een feestelijke high tea of borrel in de balzaal, of bij mooi weer op één van de terrassen. Dit is ook het moment om prachtige foto's te maken rondom het stallenplein en in de paleistuinen. Fotografie in het paleis is helaas niet mogelijk.

feestelijke high tea met zoete lekkernijen
geniet in de balzaal van een feestelijke high tea
Venusfontein in de paleistuinen
vang jullie liefde op de meest idyllische plekjes in de paleistuinen

Trouwzaal huren in het paleis

Op maandag of buiten openingstijden biedt Paleis Het Loo meer mogelijkheden om jullie huwelijksplechtigheid te laten plaatsvinden, gevolgd door een heerlijk diner en/of feest.

Waarom trouwen bij Paleis Het Loo?

  • pracht en praal: beleef jullie huwelijk op een royale en bijzondere trouwlocatie, omringd door 17e-eeuwse grandeur.

  • culinaire verwennerij: geniet van een smaakvolle lunch, high tea of borrel in een van de restaurants of op het terras.

  • romantische fotomomenten: vang jullie liefde op de meest idyllische plekjes in de paleistuinen, rondom het stallenplein of in het aangrenzende paleispark.

  • flexibiliteit en maatwerk: in overleg biedt Paleis Het Loo als unieke trouwlocatie feestelijke mogelijkheden voor lunch, diner, ceremonie en feesten.

Feestelijk diner onder de aanspanplaats.
romantiek onder de aanspanplaats met gedekte tafels en bloemdecoraties

Plan jullie droombruiloft

Op zoek naar een unieke trouwlocatie? Neem contact op met de eventprofessionals en ontdek de mogelijkheden voor jullie droombruiloft. Paleis Het Loo staat klaar om van jullie huwelijksdag een onvergetelijk moment te maken!

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.