Werken bij

horeca medewerker

keuken, bediening en afwas

Werken op een mooie locatie omringd door historie? Als horeca medewerker bij Paleis Het Loo in Apeldoorn maak jij het verschil voor onze bezoekers. Dit doe je samen met een fijn horeca team.

Wat ga je doen?

In de bediening ben jij de persoon die zorgt dat de bezoekers het naar hun zin hebben. Wanneer ze binnenkomen heet je ze welkom en begeleid je ze naar een opgeruimde tafel. Na het opnemen van de bestelling, haal je deze op bij de bar of in de keuken en serveer je deze uit.  Met je alerte blik houd je de gasten en hun wensen in de gaten. Dit doe je op het terras, maar ook achter de bar of achter in de tuinen. Dit kan voor een kop koffie, de lunch of bijvoorbeeld een zakelijk diner.

In de keuken zorg je er samen met de koks voor dat iedereen kan genieten van een goed verzorgde maaltijd. Zo zorg jij ervoor dat de juiste benodigdheden en ingrediënten klaar staan op de juiste plek én help je de koks bij het maken en opmaken van de gerechten. De ene keer maak je lunches of desserts, de andere keer bereid je een uitgebreide high tea.

In de afwas ben je een onmisbare kracht in de keuken. Samen met het keukenteam zorg je ervoor dat alles in de keuken op rolletjes loopt. Je doet de afwas, zorgt dat het servies op orde is en dat er in de keuken netjes gewerkt kan worden.

Onze bezoekers kunnen bij vijf verschillende locaties terecht voor een kop koffie of een broodje. Je bent in je element als het lekker loopt op het terras, in het restaurant of in de keuken. Tijdens je werk heb je oog voor de wensen van de gast en reageer je snel op vragen. Verschillende dingen oppakken doe je graag; voorbereiden, koken, opruimen, bedienen en soms afwassen. In de keuken heb je ook een aandeel in de hoge kwaliteit van de gerechten. In de bediening juist voor blije bezoekers. Als horeca medewerker kun je goed zelfstandig werken, maar samenwerken vind je nog leuker. Je houdt van afwisseling in je werk.
Een opleiding of ervaring? Dat mag, maar enthousiasme en betrouwbaarheid zijn belangrijker. Van ons kun je verwachten dat wij helder, eerlijk en duidelijk zijn.

Werk je liever alleen in de bediening of sta je het liefst de hele dag in de keuken? Dat kan! Wij gaan graag met je in gesprek over jouw voorkeuren.

Bij Paleis Het Loo in Apeldoorn kun jij op verschillende plekken aan de slag als horeca medewerker. Deze video is gemaakt door studenten van de opleiding Film en Audiovisuele Media aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam.

We bieden

Een afwisselende baan in een unieke omgeving met een gezellig en divers horecateam. Paleis Het Loo is het hele jaar zes dagen per week geopend van 10:00 tot 17:00.  Je werkt flexibel; vooral overdag, maar soms ook ’s avonds. Als horeca medewerker kun je veel verschillende taken oppakken. Je krijgt verantwoordelijkheid en een oproepcontract waarbij we samen kijken hoeveel uur je beschikbaar bent. Op basis van jouw ervaring en kennis word je salaris vastgesteld. Dit is exclusief vakantietoeslag, vakantiedagen en fooi.

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Ronny Smeink, Clustermanager Horeca | 06 22 07 81 95 of Miranda Overkamp, HR manager | 06 20 73 81 25.

Solliciteer direct of stuur je cv door naar sollicitaties@paleishetloo.nl.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.