Werken bij

horeca medewerker

keuken, bediening en afwas

Ben jij een aanpakker en werk je graag op een bijzonder mooie locatie? Bij Paleis Het Loo in Apeldoorn kun jij op verschillende plekken aan de slag als horeca medewerker!

Wat ga je doen?

In de bediening zorg je samen met je team ervoor dat de gasten van een hapje en drankje worden voorzien. Je neemt bestellingen op, brengt het eten en drinken naar de tafel en zorgt voor een net restaurant. Dit doe je op het terras, maar ook achter de bar of in het paviljoen. Voor de lunch of voor een zakelijk diner.

In de keuken zorg je er samen met de koks voor dat alle bezoekers kunnen genieten van een goed verzorgde maaltijd. De ene keer maak je lunches of desserts, de andere keer bereid je een high tea of snijd je groentes voor de productiekeuken. Je werkt daar waar het nodig is.

In de afwas zorg je er samen met de keukenhulpen voor dat alles in de keuken op rolletjes loopt. Je doet de afwas, zorgt ervoor dat het servies op orde is en dat er in de keuken netjes kan worden gewerkt.

Onze bezoekers kunnen bij vijf verschillende locaties terecht voor een kop koffie of een broodje. Je bent in je element als het lekker loopt op het terras, in het restaurant of in de keuken. Tijdens je werk heb je oog voor de behoefte van de gast en reageer je snel op vragen. Verschillende dingen oppakken vind je heerlijk om te doen: voorbereiden, koken, opruimen, bedienen en soms afwassen. In de keuken heb je een aandeel in de hoge kwaliteit van de gerechten, in de bediening juist voor de goede klantervaring. Je werkt zelfstandig, maar samenwerken vind je nog leuker. Je houdt van afwisseling in je werk. Een opleiding of ervaring? Dat mag, maar enthousiasme en betrouwbaarheid zijn belangrijker. Van ons kun je verwachten dat wij helder, eerlijk en duidelijk zijn.

Werk je liever alleen in de bediening of sta je het liefst de hele dag in de keuken? Dat kan! Wij gaan graag met je in gesprek over jouw voorkeuren. Omdat het paleis van 10:00 tot 17:00 geopend is werk je vooral overdag.

We bieden

Een afwisselende baan in een unieke omgeving. Als horeca medewerker kun je veel verschillende taken oppakken. Je werkt flexibel; vooral overdag, maar soms ook ’s avonds. Je krijgt verantwoordelijkheid en een oproepcontract waarbij we samen kijken hoeveel uur je beschikbaar bent. Je salaris is gebaseerd op de horeca CAO. De salarisschaal is afhankelijk van de functie, je kennis en ervaring.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Bel of app met Nico Hut, horeca manager | 06-30359761 of Joanne Dijkstra, HR medewerker| 06- 57214172.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.