Werken bij

Servicemedewerker

Vrijwilliger

Bezorg jij onze bezoekers een onbezorgde dag?

Wat ga je doen

Jij weet onze bezoekers onbezorgd te laten genieten van een bezoek aan ons paleis. Als vrijwillig servicemedewerker ontvang jij onze bezoekers gastvrij. Dat doe je door wensen en vragen vóór te zijn (denk aan informatievoorziening, oplossen van uiteenlopende situaties, uitgeven van hulpmiddelen).

Je werkt samen met het team servicemedewerkers en bent samen met hen van opening tot sluiting het visitekaartje van ons museum. Jij vindt het leuk om een oogje in het zeil te houden op de veiligheid van de bezoekers en van onze collectie. Als vrijwillig servicemedewerker werk je in het paleis, in de paleistuin of op het stallenplein. Je helpt in het paleis of op de shuttleservice. Je bent veel in beweging en maakt de nodige meters.

Wat vinden wij belangrijk?

Je bent gastvrij en klantgericht. Voor jou is het een uitdaging om elke bezoeker een unieke ervaring te bezorgen en hen een leuke dag te laten beleven. Je kunt onze bezoekers uit binnen- en buitenland te woord staan.

We bieden

Je werkt in een omgeving waar geschiedenis is geschreven, met collega’s en andere vrijwilligers die betrokken zijn en aandacht hebben voor elkaar. Een dienst betreft een dagdeel van 4 uur, maar een dienst van 8 uur behoort ook tot de mogelijkheden. Je bent als vrijwillig servicemedewerker elke week één dagdienst beschikbaar en elke maand één weekenddienst. We gaan een vrijwilligersovereenkomst voor onbepaalde tijd met elkaar aan.

Procedure

Je ontvangt van ons binnen 48 uur een bevestiging van jouw sollicitatie. Vervolgens kijken we of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek maak je kennis met Niels de Kruijf (Teamleider Bezoekersservice) en mogelijk een andere collega van het team Bezoekersservice. Zodra we  enthousiast zijn gaan we een vrijwilligersovereenkomst voor onbepaalde tijd met elkaar aan, waarbij we de na eerste twee maanden evalueren.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of wil je gewoon eens overleggen? Neem dan contact op met Famke Mesch (06 82 08 10 42) of Niels de Kruijf (06 30 12 88 71) teamleiders Bezoekersservice of Leah ter Horst, HR-adviseur (06 20 18 87 94). Ben je enthousiast, dan kun je je cv uploaden en het sollicitatieformulier invullen.

Goed om bij je sollicitatie te vermelden of je geïnteresseerd bent om als chauffeur op de shuttleservice of in het paleis aan de slag te gaan.

Als je bij ons in dienst komt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan.

Solliciteren

Dank je wel voor jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Mocht je zelf vragen hebben, neem dan contact op met HR via sollicitaties@paleishetloo.nl.
Groet, afdeling HR
upload bestand
upload bestand

Wij gaan zorgvuldig om met de verstrekte gegevens en handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Na afloop van de werving- en selectieperiode worden je gegevens maximaal 4 weken bewaard.