Eventlocatie

bedrijfsfeest organiseren

Of je nu een feest organiseert voor medewerkers, klanten of zakelijke relaties, de grandeur van dit 17e-eeuwse paleis zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

dj entertainment verlichte aanspanplaats.

Ontdek Paleis Het Loo als locatie voor jouw bedrijfsfeest

Als bedrijf wil je een locatie die indruk maakt. Paleis Het Loo in Apeldoorn biedt een unieke en historische setting voor elk bedrijfsfeest. Of je nu een feest organiseert voor medewerkers, klanten of zakelijke relaties, de grandeur van dit 17e-eeuwse paleis zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

groepsontvangst bij avond voor de aanspanplaats.
de aanspanplaats voor ontvangst, borrel, diner en feestavond

Thema's voor een uniek bedrijfsfeest

Om je een idee te geven van de mogelijkheden geven we je graag drie inspirerende thema’s voor een feestelijk bedrijfsfeest op Paleis Het Loo:

1. Borrel met walking diner

Een borrel met een walking diner is een stijlvolle en dynamische manier om je bedrijfsfeest te organiseren. Gasten kunnen vrij rondlopen en netwerken terwijl ze genieten van een verscheidenheid aan heerlijke gerechtjes die worden uitgeserveerd. De balzaal en met mooi weer het aangrenzende terras zijn perfecte locaties voor dit type evenement. Met uitzicht op de prachtige tuinen kunnen gasten genieten van een ontspannen sfeer. Onder het genot van een live jazzband of een akoestische gitarist genieten je gasten van luxe fingerfood en kleine gerechtjes.

2. Culinair diner

Voor een meer formele en verfijnde setting is een uitgeserveerd culinair diner een uitstekende keuze. Dit kan plaatsvinden in de elegante balzaal of onder de authentieke aanspanplaats. De ruimte wordt omgetoverd tot een stijlvolle eetzaal, compleet met prachtig gedekte tafels, wijnen en sfeervolle verlichting. Gasten worden verwend met diverse gerechten, bereid door onze chefs die gebruik maken van de beste lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Een jazz kwartet of een klassieke pianist zorgen die tijdens het diner voor een verfijnde muzikale achtergrond.

3. Organiseer je eigen festival

Voor een ontspannen en informeel bedrijfsfeest is een festivalthema een perfecte optie. Dit thema kan ideaal worden uitgevoerd op het stallenplein, waar verschillende foodtrucks een breed scala aan drinks en gerechten aanbieden, van pizzaovens en cocktailbar, tot Aziatische streetfood en lokale speciaalbieren. De decoratie kan kleurrijk zijn, met lange tafels, sfeerverlichting en vlaggetjes die de festivalsfeer versterken. Voor het entertainment kun je denken aan een silent disco, DJ en/of een live band die zorgt voor een levendige en feestelijke sfeer op de dansvloer. Gasten kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl ze zich mengen en ontspannen in een informele setting.

kleine gouden hapjes op schaal met framboos.
onze chef-kok laat zich graag inspireren door het thema van jouw feest
klassiek ensemble met violist.
van silent disco en DJ tot een klassiek ensemble

Een compleet dagprogramma

Een bedrijfsfeest bij Paleis Het Loo biedt niet alleen een geweldige avond, maar ook de mogelijkheid voor een compleet dagprogramma. Voorafgaand aan het feest kunnen je gasten op eigen gelegenheid het paleis bezoeken, door de prachtige paleistuinen wandelen en het stallenplein verkennen. Na sluitingstijd van het museum heb je de volledige privacy en exclusiviteit.

Waarom kiezen voor Paleis Het Loo?

  • Historische en unieke setting: creëer een onvergetelijke ervaring in een authentieke 17e-eeuwse omgeving

  • Flexibiliteit: feesten kunnen na sluitingstijd van het museum worden georganiseerd

  • Uitstekende faciliteiten: moderne AV-voorzieningen en technische ondersteuning

  • Activiteitenprogramma: verrijk jouw feest met een museumbezoek, rondleidingen, muziek, catering en entertainment

  • Centrale ligging: Gemakkelijk bereikbaar via de A1/A50 en openbaar vervoer en diverse hotels op loopafstand

twee horecamedewerkers met glazen bubbels.
onze medewerkers maken een feest van jouw feest

Neem contact op voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfeest organiseren dat je medewerkers, klanten of relaties nooit zullen vergeten? Kies voor Paleis Het Loo als de perfecte locatie. Neem vandaag nog contact op met het ervaren team van Paleis Het Loo om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding.

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.