Eventlocatie

dinerlocatie

Wil jij een onvergetelijk diner organiseren in een unieke setting? Paleis Het Loo biedt jou de perfecte dinerlocatie voor een exclusief evenement. Op maandag en na sluitingstijd van het museum organiseer je een diner op locatie tot 500 personen.

in de oude balzaal komen historie en hedendaags design samen.

Exclusieve dinerlocatie

De verschillende locaties hebben ieder een eigen charme en decor:

  • balzaal: een schitterende dinerlocatie waar je tot 125 personen kunt ontvangen in een restaurantsetting. De imposante kroonluchters zorgen voor een betoverende sfeer. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het aangrenzende terras.

  • prins Hendrik garage: biedt als restaurant ruimte voor een diner voor maximaal 100 personen. Deze voormalige autogarage heeft een stijlvolle ambiance die perfect is voor een bijzonder diner. Ook hier is er een eigen terras dat bij mooi weer kan worden benut.

  • stal 1: voor een dinerlocatie in buffetvorm is deze locatie ideaal. De rustieke uitstraling van de voormalige stallen maakt het een informele en gezellige setting waar je tot 125 personen kunt ontvangen.

  • aanspanplaats: als je een grootschalig diner op locatie wilt organiseren, biedt de aanspanplaats ruimte voor maar liefst 500 personen. Deze locatie kan volledig op maat worden ingericht, zodat je het perfecte diner kunt creëren dat aan al jouw wensen voldoet.

Feestelijk diner onder de aanspanplaats.
lange dinertafels onder de aanspanplaats
terras balzaal met parasols en gezellige zitjes.
voor zomers dineravonden op het terras bij de balzaal

Seizoensgebonden culinaire invulling

De chef-kok van Paleis Het Loo denkt graag met je mee om een culinaire en duurzame invulling te creëren die perfect past bij het seizoen en de dinerlocatie.

Neem contact op

Maak van jouw diner een onvergetelijke ervaring bij Paleis Het Loo. Neem via onderstaand formulier contact op met de ervaren eventmanagers en ontdek de mogelijkheden die het paleis te bieden heeft.

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je bericht. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren of je vraag te beantwoorden.

Met hartelijke groet,
Paleis Het Loo