Eventlocatie

jubileumfeest organiseren

Nodig medewerkers, klanten en partners uit in dit prachtige 17e-eeuwse paleis. Geniet van een avond vol entertainment, heerlijk eten en een terugblik op de geschiedenis van het bedrijf.

ontvangst bedrijfsfeest door medewerkers met hapjes.

Vier je jubileumfeest bij Paleis Het Loo

Ben je op zoek naar een feestelijke locatie om een bijzonder aantal jaren dat je bedrijf bestaat te vieren? Paleis Het Loo in Apeldoorn is dé perfecte plek voor jouw jubileumfeest. Nodig medewerkers, klanten en partners uit in dit prachtige 17e-eeuwse paleis. Geniet van een avond vol entertainment, heerlijk eten en een terugblik op de geschiedenis van het bedrijf.

Unieke locaties

Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert voor een select gezelschap of een grootschalig feest voor honderden gasten, er is altijd een passende locatie beschikbaar. Denk aan de elegante balzaal, de historische aanspanplaats of de sfeervolle prins Hendrik garage. Elke ruimte heeft zijn eigen charme en verhaal passend bij de stijl van het jubileumfeest.

sfeervolle bar in de prins Hendrik garage.
ooit de autogarage van prins Hendrik nu een sfeervolle bar
in de oude balzaal komen historie en hedendaags design samen.
fonkelende kroonluchters in de oude balzaal

Maatwerk activiteiten en catering

Bij Paleis Het Loo kun je jouw jubileumfeest organiseren met tal van op maat gemaakte activiteiten. Wat dacht je van een exclusieve rondleiding door het paleis en de prachtige tuinen, of een lezing door één van de conservatoren? Daarnaast biedt het paleis duurzame en hoogwaardige cateringopties die volledig afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Of je nu kiest voor een chic diner, een gezellige borrel of een zomerfestival met foodtrucks, alles is mogelijk.

Feestelijk diner onder de aanspanplaats.
lange gedekte tafels met themadiner van de chef

Perfect bereikbare locatie

Paleis Het Loo ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar via de A1/A50 en met het openbaar vervoer. Er zijn ruime parkeermogelijkheden en diverse hotels op loopafstand.

Samen organiseren we een feest om nooit te vergeten

Wil jij een jubileumfeest organiseren? Kies voor Paleis Het Loo als locatie en geniet van een historische en sfeervolle omgeving. Neem contact op met het ervaren team van Paleis Het Loo om alle mogelijkheden te bespreken tijdens een persoonlijke rondleiding.

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.