Eventlocatie

zakelijke relaties

Paleis Het Loo biedt een historische en hedendaagse omgeving die perfect geschikt is voor het versterken van jouw zakelijke relaties. Waar de Oranjes meer dan 300 jaar werkten en leefden is het paleis naast een museum ook een inspirerend decor voor elk relatie event.

ontvangst op stallenplein voor prins Hendrik garage

Bouw en onderhoud zakelijke relaties

Bij het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties is de keuze van de locatie voor een relatie event cruciaal. Paleis Het Loo biedt een historische en hedendaagse omgeving die perfect geschikt is voor het versterken van jouw zakelijke relaties. Waar de Oranjes meer dan 300 jaar werkten en leefden is het paleis naast een museum ook een inspirerend decor voor elk relatie event.

Exclusieve locaties

Paleis Het Loo beschikt over diverse exclusieve locaties die ideaal zijn voor verschillende soorten zakelijke evenementen. Van intieme vergaderingen tot grootschalige congressen, het paleis kan aan veel wensen voldoen. De grand foyer, met zijn moderne architectuur, biedt een stijlvolle omgeving voor presentaties en netwerksessies. Daarnaast zijn er klassieke ruimtes zoals de balzaal en de prins Hendrik garage, die een elegante en historische sfeer toevoegen aan uw zakelijke bijeenkomsten.

Stallenplein met zicht op de aanspanplaats bij mooi weer.
stallenplein met de aanspanplaats en stal 1
Paleis Het Loo - balzaal
de balzaal is als eventlocatie multifunctioneel in te richten

Maatwerk faciliteiten

Een relatie event bij Paleis Het Loo biedt niet alleen de perfecte ambiance, maar ook uitstekende faciliteiten. Er zijn geavanceerde AV-voorzieningen beschikbaar in samenwerking met onze lokale partner voor alle digitale wensen. Bovendien kun je met jouw gasten na sluitingstijd van het museum exclusief gebruik maken van de ruimtes, wat een gevoel van privacy en exclusiviteit geeft aan het evenement.

Naast de vergaderruimtes biedt Paleis Het Loo ook uitgebreide cateringopties die op maat gemaakt kunnen worden passend bij het programma en de wensen.

Persoonlijke rondleiding

Kies voor Paleis Het Loo en geef jouw zakelijke relaties een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Neem vandaag nog contact op met het ervaren team via onderstaand formulier en bespreek tijdens een locatiebezoek alle mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je samen nadenken over de mogelijkheden van jouw evenement op Paleis Het Loo? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.