Dagje weg met de kinderen

naar Paleis Het Loo

Midden in het land vind je Paleis Het Loo. In Apeldoorn op de Veluwe ligt het paleis met zijn tuinen, stallen en koetshuizen. Een perfecte locatie voor een dagje weg met de kinderen. Want het museum is Kidsproof bevonden door de Museuminspecteurs en makkelijk bereikbaar en nooit te ver.

De Oranjes

Paleis Het Loo is een museum dat vertelt over de geschiedenis van de Oranjes. Ze woonden en werkten meer dan 300 jaar op het paleis. Ze ontvingen er hun gasten en wandelden door de tuinen. De verhalen over hun levens hoor en zie je hier.

Paleis Het Loo
Kom zoals je bent
Juniorpaleis

Kinderen in de hoofdrol

Op een dagje weg met de kinderen is er van alles te doen. Met de familietour bezoek je het paleis en hoor je allerlei leuke weetjes over de bewoners. Download alvast de Paleis het Loo app en neem je oortjes mee. Er is een dierenspeurspel, dat je gratis ontvangt bij de entree. In het speelpaleis kun je lekker ravotten. Even bijkomen van al dat spelen en beleven kan in een van de restaurants, die ook voor kinderen allerlei lekkers op de kaart hebben. In de schoolvakanties is er altijd extra programmering en richten we ons op gezinnen met kinderen.

Juniorpaleis

Een vrolijk hof voor kinderen waar je kunt spelen en samenwerken. Het Juniorpaleis is een fantasierijke afspiegeling van onze eigen wereld. Je organiseert een onvergetelijk feest voor jouw gasten uit de hele wereld! Wandel door de kleurrijke paleisvertrekken, van Bureau Keukenzaken tot Bureau Danszaken. Ontmoet er de Majesteiten en hun personeel. Vrienden uit andere landen komen op bezoek. Zoals de koningin met bijenvacht, de koning die van jongens- en meisjeskleding houdt en een vrouwelijke ridder. Het zijn de eregasten en jij maakt het hen naar de zin.

Wat nog meer?

Niet alleen het paleis is de moeite waard. Het dagje weg met de kinderen is pas compleet als je ook de tuinen, koetshuizen en stallen hebt gezien. Aan het eind van de dag breng je een bezoek aan de paleiswinkel. Voor jong en oud is daar van alles te vinden.